Webnovelavatar
Another Popularity
novel - Romansa Anak Muda

Another Popularity

Leony_Ackerman

Ongoing · 1.7K Views

What is Another Popularity

Another Popularity is a popular web novel written by the author Leony_Ackerman, covering ROMANCE, COMEDY, MODERN, SWEET, JEPANG, Romansa Anak Muda genres. It's viewed by 1.7K readers with an average rating of 0/5 and 1 reviews. The novel is being serialized to 5 chapters, new chapters will be published in Webnovel with all rights reserved.

Synopsis

Ony merupakan perempuan yang periang dan mempunyai banyak teman. Banyak yang mengaku sebagai teman baiknya. Tentu Ony menerima saja, karena dia orang yang easy going. Namun di antara orang-orang yang mengaku sebagai teman sejati Ony, ada seseorang yang memperhatikan Ony. Namun selalu mencari masalah dengan Ony. Bagaimana kah kisah mereka? Apa Ony akan selalu populer di kalangan banyak orang? Atau populer dalam hati seseorang yang spesial?

Tags

5 tags

You may also likeMore

ratings

  • Overall Rate
  • Writing Quality
  • Updating Stability
  • Story Development
  • Character Design
  • world background

Reviews1

LikedNewest
Vkook_Nomnom
Vkook_NomnomLv1Vkook_Nomnom

Wahh,, pertama baca langsung tertuju ke Abare 🌚 Hem hemm.. ada apa nih sama si Ony? sno**inya aja bikin penasaran apalagi isinya ! 🥺🥺🥺 suka banget deh 🥺 semangat author ! 💓

Supports

More about this book

General Audiencesmature rating
Report