Webnovelavatar
MISI VEE
novel - Percintaan Anak Muda

MISI VEE

ppena4642

Ongoing ยท 30.3K Views

What is MISI VEE

Read MISI VEE novel written by the author ppena4642 on Webnovel, This serial novel genre is Percintaan Anak Muda stories, โœ“ Newest updated โœ“ All rights reserved

Synopsis

VEE CLARISSA yang lebih dikenali sebagai Vee.Seorang gadis comel yang lahir di Malaysia tapi di besarkan di America.Walaupun mempunyai wajah comel tapi siapa sangka dia telah lalui pelbagai cabaran sehingga dirinya hampir terkorban akibat satu peristiwa hitam yang telah terjadi sehingga dirinya menjadi seorang yang berjiwa dingin,berani,bijak dalam melakukan sesuatu perkara tidak seperti wanita lain.. **** Setelah masuk umurnya yang ke18tahun telah terjadi satu peristiwa sehingga dia terpaksa pergi ke Malaysia untuk mencari adek kembarnya yang terpisah ketika mereka baru dilahirkan..Tapi dalam misi mencari adek kembarnya dia telah lalui masalah kedua yang mengganggu hidupnya setelah muncul seorang lelaki bernama Kris yang dingin,panas baran,berlagak,kasar dan digilai oleh semua gadis gadis..Akibat satu peristiwa yang terjadi antara Vee dan Kris membuatkan mereka sentiasa bertengkar,bila berjumpa seperti anjing dan kucing,ada saja yang tidak kena bila berjumpa atau terserempak.. ***** Mungkin ramai tertanya tanya.. -Siapakah Vee sebenarnya dan apa peristiwa buruk yang telah terjadi pada dirinya??? -Kenapa Vee berusaha mencari adek kembarnya dan kenapa baru sekarang dia berusaha mencari kembarnya itu sedangkan mereka sudah berpisah bertahun tahun?? -Punca mereka dipisahkan sejak lahir lagi???? -Dapatkah dia menemukan kembarnya itu??? -Kenapa Vee tinggal di America sedangkan kembarnya di Malaysia??? -Bagaimanakah Vee boleh kenal Kris dan punca mereka selalu bergaduh bila berjumpa??? -Apakah dalam pentengkaran antara Vee dan Kris akan muncul perasaan CINTA?? Macam orang tua tua pernah pesan (Jangan selalu bergaduh nanti lama lama berjodoh) TANPA DIA SEDAR ADA ORANG YANG MENGAWASINYA -SIAPA ORANG ITU???APA YANG ORANG ITU PERLUKAN??? BANYAK TEKA TEKI YANG YANG TERJADI DALAM HIDUP VEE...BOLEHKAN DIA MEMECAHKAN TEKA TEKI TERSEBUT..DARI SITU..SATU PERSATU RAHSIA MENGENAI DIRINYA AKAN TERUNGKAP... (KALAU KORANG NAK TAHU APA YANG TERJADI,TERUSKAN MEMBACA..) (BERKISAHKAN TENTANG) -CINTA -KELUARGA -PENGORBANAN -PERSAHABATAN

You may also likeMore

ratings

  • Overall Rate
  • Writing Quality
  • Updating Stability
  • Story Development
  • Character Design
  • world background

Reviews3

LikedNewest
Feeqa
FeeqaLv1Feeqa

Reveal spoiler

Siti_Dania
Siti_DaniaLv1Siti_Dania

please update lagi cerita ni๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†.... tak sabar nak tengok next cerita dia....๐Ÿคญ๐Ÿคญ๐Ÿคญ๐Ÿคญbest betul Cerita ni walaupun cuma setengah...โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ sila update lagi...... ok... heheheheh...๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š

lyiasara
lyiasaraLv4lyiasara

Please update cepat cerita ni..๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜.Saya nak tahu keseluruhan cerita๐Ÿ˜๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿฅฐ๐Ÿ‘jalan cerita yang agak bagus๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘tingkatkan lagi kualiti cerita anda๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–

Supports

More about this book

General Audiencesmature rating
Report