webnovel
avatar

Australia Novels & Books - Webnovel

Novels208

Popular
  • altalt

    Journey to Australia

    My journey from nepal to Australia

    Sayar_Maharjan · Magical Realism
    Not enough ratings
  • altalt

    Memories of Australia

    MariahAurora · Contemporary Romance
    Not enough ratings
  • altalt

    Sayangku Mr . Australia ❤️

    Olivia_Andrew · Romansa Fantasi
    Not enough ratings
  • altalt

    Founding the Empire of Australia

    In an alternative timeline of Australia, the year is 1912, and the time for war has come. With the coronation of the 64th Australian King, King Lutz II, the Australian Royal Army sets off to invade New Zealand. Their long time enemy. The war will be grueling but those who survive it will be changed forever. Who knows? Maybe the House of Lutz's rule shall come to an end, and in its place, a new ruler. A woman. The first woman in Australian history to claim the throne, and with it, democracy shall begin. Read to follow Jessica Savals journey through the war, the revolution and her time as Queen.

    Dashiharu · Historical Romance
    Not enough ratings
  • altalt

    HI OLIVIA FROM AUSTRALIA

    KIMJHONGMHI · Teen
    Not enough ratings
  • altalt

    Love You Mr. Australia

    Seorang Perempuan yang mengelakkan dirinya daripada jatuh cinta disebabkan kisah silamnya yang pahit... Namun kehadiran lelaki yang datang dari Negara Kegemaran nya 'Australia' telah mengubah segalanya... Akan tetapi dia tidak pernah meletakkan dirinya untuk miliki jejaka pujaan hati itu kerana lelaki yang hadir itu mencintai rakannya Aaira Aisyah ... Apa yang mampu dia lakukan hanya untuk mendoakan agar pasangan couple itu saling mencintai乁༼☯‿☯✿༽ㄏ... Walaupun terasa sakitnya apabila dia berada didalam situasi yang sukar diperkatakan dia hanya mampu berdiam diri ... Apakah Kesudahan cerita ini ... dapat kah dia menjadi milik Nor Laila Syhakinah atau milik Aaira Aisyah ...✨

    Norsyakinah_1309 · Percintaan Anak Muda
    Not enough ratings
  • altalt

    My Love Mr. Australia

    kinaaae_ · Percintaan Kontemporari
    Not enough ratings
  • altalt

    Buy Ielts Certificate Without Exam in Australia

    https://www.britishcertifications.com/ WhatsApp:+44 7375 367968 Buy IELTS Certificate in Saudi Arabia Buy IELTS Certificate in Saudi Arabia, Buy IELTS Certificate in United Arab Emirates (UAE), Buy IELTS Certificate in Dubai, Buy IELTS Certificate in Qatar, Buy IELTS Certificate in Lebanon. We took the time to list out most majors countries in the middle east, because we believe 60% of the population present in those countries are mostly foreigners and may want to migrate to better location for better opportunities. If you are having such plan in your portfolio, then getting an IELTS certificateis the most important requirement, just like getting yourself an international passport, in case you have plans of traveling abroad or completely migrate to another country of interest. Well ielts without exam and the concept of buying and ielts certificate, originated to eradicate the following issues many of you are facing in silence. Nobody cares if you take the test forever, but we do care and the reason why we encourage you, to drop fear and focus on buying your certificate from the best agency online. Buy IELTS Certificate in Qatar Nobody is left out. You can buy ielts certificate in Qatar. Please note that, the certificate you obtain here is 100% authentic and original. We always make candidates understand the fact, the certificate you obtain here, is the same as that of when you take the test online. Regardless of the fact that you bought it online, doesn’t mean its different from the one you get from the center. So after you have gotten your certificate from us, which you verify before using it for any kind of process, you can use it for any kind of process. To wanting to travel abroad are well opened to use it. These certificates are registered and recognized by the British Council and IDP. We emphasize on verification because its far the most efficient way to rest assured that the certificate you are having is actually active in the system. In case you are worried about verification, you can check out this article to learn how to verify a certificate online. We use duration of 7 to 8 days to process the entire process. The process starts in the centralized database, and literally ends in your country. Meaning where you are registering from. IELTS without exam is a database procedure where, we use strictly the database unit to register candidates, without them stressing the need to take test. Which means, you don’t have to attend any test. The goal is, you sit home while we do all the work on your behalf. We do so and deliver the finished product. Register now and get started with the best.   Buy IELTS Certificate in Australia Are you from Australia or are you looking for means on how to Buy IELTS Certificate In Australia? Well Kings Academy has an Answer for you. How to IELTS Certificate in Usa, or Buy IELTS Certificate Canada or india, gurajat, saudi arabia, oman, uae, united kingdom You can be in an isolated environment, you can be far away from centers, and you can be busy and don’t have time to undergo the test. Well you can book and obtain your IELTS certificate without exam here. All you need to do is click on Book now and Register Buy IELTS Certificate in USA With us, you can Buy IELTS Certificate in USA. Today is normal to look for easy means to buy IELTS Certificate online. Yes the exam can be hectic, difficult and challenging. Many have tried and still couldn’t obtain their desired IELTS Certificate scores. Book here and get your desired band score Buy IELTS Certificate in Canada You can Buy IELTS Certificate in Canada if you don’t want to take the test. We help you register you without the stress of exam. From Canada right from the comfort of your home, you can a secure an IELTS certificate. Contact us via General support: certifiedielts.trainers247@yahoo.com WhatsApp:+44 7375 367968

    Jack_Ielts · Sci-fi
    Not enough ratings
  • altalt

    Master Fu’s Beloved Petite Wife Is Calling for Divorce Again

    Su Yu had loved Bo Yunian for five years. She did not hesitate to break off all ties with her family to marry him. However, once Grandpa Bo passed away, she was framed as a murderer. She could tolerate it if the entire Bo family bullied her, but even this person who shared the same pillow with her did not trust her at all. She only received his cold shoulder, ridicule, and disgust. He even believed that she had the ridiculous motive of killing someone for the sake of receiving a huge inheritance! Who was Su Yu? She was the only daughter of a low-key wealthy Su family in Xiangxi. With a wave of her hand, the entire world's economy would tremble at her feet. Initially, Su Yu still had a glimmer of hope. She thought that as long as she revealed her identity and proved her innocence, she would be able to regain some trust from Bo Yunian. However, when she returned home, she saw another unpacking her things and moving into the Bo family. Bo Yunian started turning colder to her and wanted to divorce her. Her hopes were shattered. After five years, it seemed like she still failed to warm Bo Yunian's cold heart. Since she could not get him, she decided to let him go. After all, she did not accompany her parents and elder brothers for the past few years. Thus, she took a private jet back to Xiangxi only to find her Sixth Brother booking a whole convoy made of limited edition cars to receive her. The second Brother sent over a platinum card with six hundred million in it, adorned by a whole row of six for prosperity. The third brother sent over a set of internationally acclaimed couture jewelry. The fifth Brother bought Su Yu a public listed company that Su Yu had always wanted since five years ago to welcome her return. He had already signed the company under her name. Meanwhile, Big Brother brought her to attend the Bo family's banquet and face-smack Bo Corporation in public. Su Yu's parents flew home straight away from Australia with wide smiles. After chucking all responsibilities over their international businesses, they retired! Honestly, why must she suffer such a torturous love in those five years? Was it not great for her to be a precious little princess at home?

    Green · Contemporary Romance
    2.9
  • altalt

    TOP SPELL CASTER ONLINE CHIEF MUSA CALL +256778365986 AUSTRALIA SYDNEY

    Voodoo spells - Love spells that really work For love problems, spiritual cleansing and protection, business boosting, Remove bad luck. Stop cheating and breakups in relationships, psychic Reading and healing, marriage spells. Whatsapp_Call Now +256778365986 Email: chiefmusa@blackmagicexpertuganda.com ... or Visit Website: https://blackmagicexpertuganda.com Voodoo Death Spells & Black Magic Revenge spells

    chief_musa · Fantasy
    Not enough ratings
  • altalt

    BRING BACK LOST LOVER WITHIN A DAY IN USA-AUSTRALIA-UK+27719415624

    Shifaezra_Spells · Historical Romance
    Not enough ratings
  • altalt

    I LOVE MY BROTHER - BOYXBOY

    - VOL. I (Romance Boys Love) 1-124 - VOL. II (Romance - Horror - Fantasy) 125-... -(Khusus 18+) Ini Cerita Banyak Yang Tabu dan Gak Pantes. Jadi kalau Kamu Homophobic Gak usah mampir n Baca Cerita Ini. Karena cerita ini berisi Hal yang seperti itu. Atas perhatiannya Terimakasih. -------------------------- "Kak, Gimana kalau aku suka sama kamu? " Aku mengucapkan secara perlahan. "Eh, ngaco lo Vin. Udah cepet tidur sana" Tanpa melanjutkan kalimatnya dia langsung pergi meninggalkan aku di kamar sendirian. Aduh, apakah dia marah kepadaku. *** Rasa yang tidak bisa Vino pendam akan suka kepada kakak tirinya sendiri membuat dia terjebak akan sebuah permainan cinta. Bukan hanya cinta yang tumbuh di Tristan saja sebagai kaka tirinya. Namun Rasa suka pun timbul dari bocah bule Australia yang jatuh hati kepada Vino. Vino mengetahui hal tersebut dan dia mencoba untuk menetralkan perasaannya, hingga akhirnya masa lalu yang dia sempat pendam muncul kembali. Daniel, dia adalah kaka kandung dari Bryant ya, Bryant adalah bule yang jatuh hati kepada Vino pada pandangan pertamanya. kisah cinta yang semakin rumit menjadi semakin pelik akan kehadiran orang-orang yang begitu berpengaruh terhadap hidup Vino. lantas bagaimana Vino akan menjalani semua ini? Cinta segi empat yang terjadi begitu riuh di rasakan olehnya. . . . Aku yakin aku bisa menemukan orang yang cocok untukku, meskipun aku tau resiko dari keluarga ku. Aku akan menerima nya. *** Kehidupan mereka berubah ketika adanya Sebuah Kedatangan Makhluk asing dari tempat yang masih menjadi misteri bagi mereka. Makhluk tersebut sama dengan manusia pada umumnya, namun mereka memiliki sebuah kekuatan yang luar biasa. Tujuan mereka ke Bumi adalah mencari anak Kembar dari keturunan sang Raja Aelfar dari bangsa Elvania, bangsa dari kaum mereka yang paling tinggi. Raja Aelfar pernah memiliki sebuah hubungan bersama manusia biasa dan diam-diam memiliki anak dari hubungan tersebut, dan anak itu kembar. Vino, Bryant, Tristan dan Angel Adalah salah satu yang memiliki keturunan dari Bangsa Elvania, yang telah lama hilang. Apakah mereka akan di pertemukan? Baca Kisahanya di Vol. II (Sebuah Kedatangan) ------------------------------------------ Copyright 2021 : @Neptunus_96

    Neptunus_96 · LGBT+
    5.0
  • altalt

    I'm (NOT) Yours [Indonesia]

    Giavana baru saja kembali ke tanah air setelah menyelesaikan kuliahnya di Australia. Namun, dia dikagetkan dengan berita bahwa kakak perempuan satu-satunya yang amat dia sayangi bertunangan dengan lelaki yang dikenal di rumah sakit saat si kakak sedang check up rutin. Sayang sekali, berita yang seharusnya bahagia ini ternyata kebalikan bagi Giavana karena saat dia mengetahui siapa sebenarnya calon suami sang kakak ... itu adalah sosok yang sangat tidak ingin dia lihat. Sementara itu, sang kakak sudah terlanjur jatuh cinta dan sang ibu pun telah terkagum-kagum sehingga menganggap pria itu adalah menantu terbaik di dunia. Hanya Giavana saja yang mengetahui seberapa buruk tabiat lelaki itu. Memangnya siapa lelaki itu? Kenapa Giavana selalu ingin menghindar darinya meski pada akhirnya itu sangat sulit dilakukan? Lalu, bagaimana agar Giavana bisa terbebas darinya? Pasrah? Atau apakah dia bisa menggunakan lelaki lain untuk menyelamatkan diri, misalnya sahabat masa SMA-nya? Jalan mana yang akan diambil Giavana? Warning: kemungkinan ada adegan dewasa dan kata-kata kasar #WSA2022Indonesia

    Gauche_Diablo · Romansa Kontemporer
    5.0
  • altalt

    The Power Of Love (BL)

    [Mature Content 18+] "I love you!" He said with a hopeful expression. "Bullshit! That is a classic line spoken by many lowly people begging for love, like you!" But that sentence made Bryant not give up on being able to get Vino. Known as cute and sweet boy, Vino has a personality that many people don't know about. Many are after him for his love, including his God of the seducer, a transferee from Australia, Bryant. His life will change completely after the two of them get to know each other, especially a big secret that is revealed that's Vino is the Elf Prince of the Elvania Kingdom who is in the Third Heaven. Follow the adventure... ------------------------------- join My Discord Channel - Neptune World https://discord.gg/HDDkJ3Atyr ============= Copyright : Neptunus_96 - 2022

    Neptunus_96 · LGBT+
    5.0
  • altalt

    Stuck With You: EUPHORIA

    Rose Moona Grace. Nama yang cantik, gadis yang lahir di Melbourne, Australia. Ia lahir di ibukota Australia dengan banyaknya kesedihan yang mendalam dari perjalanan hidup nya ini. Dia adalah satu satunya perempuan yang hingga saat ini berani sekali melawan perkataan orang tua nya. Sikap nya yang blak-blakan. Liar dan suka berkata kasar. Rose Moona Grace, baru saja menyelesaikan kuliah nya. Dia kini menjadi seseorang yang memliki gelar 'S1 Seni Musik' di universitas ternama di Australia. Dan Kemungkinan akan masih berlanjut hingga S2. Hidup nya yang tidak pernah berubah. Terus terusan seperti ini. Tidak ada kemajuan nya sama sekali. Mata nya yang selalu lembab dengan air mata. Semua itu karena rasa Traumanya. "Gue pasti ga bakalan bisa jadi orang terkenal. Gue juga ga bakalan pernah jadi anak kesayangan. Gue juga benci Tuhan. Gue juga ga suka sama lu." Ucap Rose dengan memandang langit langit yang indah sekali. "Lah apa hubungan nya sama gue? Ada ada aja..." Semuanya terjadi, dan berawal dari hari Halloween. Mereka berdua terjebak disana. Ini bukan kasus pembunuhan biasa. Mereka berdua terjebak dalam cinta sejak hari itu. Sungguh mengejutkan sekali.

    Laurens_Fan7 · Romansa Anak Muda
    5.0
  • altalt

    Entangle Me

    Maggie Way is the USA Today Bestselling Author who hails from Sydney, Australia. She loves drinking ridiculous amounts of wine, making her own beauty products from scratch, and traveling around the world while munching on cheese and chocolate. SO here I am practically standing at the alter waiting to get married to the man of my dreams. Then he comes back into my life! How do I deal with the fact I still want him so badly after all of this time? What does he want after all of this time? Lacey Ryan’s perfect life was well underway, until a betrayal blindsides her and changes everything. She needs a fresh start, so the last person she expects to offer her one is Tristan Keys, a man from her past. It’s simple - first class flights, the chance to see the world, and maybe a little harmless flirtation while she’s at it. There’s just one thing: Tristan happens to be her brother’s best friend.

    Maggie Way · Contemporary Romance
    Not enough ratings
  • altalt

    Livestreaming the Hunt

    “Now, repeat after me: Blade, slice the snow eagle with your fury. Mountain, boldly take to the skies…” Deep within the Congo Basin in Africa, Wang Kui was teaching a tribe of primitive fighters the art of shouting into the microphone while livestreaming. This was the first day Wang Kui had arrived in West Africa, where he started out by helping the tribe develop as well as repel attacking cannibals. The deep sea fishing competition in North America, chasing snow leopards on Everest, killing giant bats amidst the bushfires in Australia, fighting grizzlies bare-handed in Canada! I am Wang Kui, a hunter who livestreams in the wildlands… and I always start out alone, with a single blade and a dog… which killed humans before!

    Soil Soil Soil · Magical Realism
    4.7
  • altalt

    ANGELIC DEVIL [MILEAPO FANFICTION]

    MPREG || Menjadi pewaris perusahaan besar, Apo menyembunyikan identitas sebagai Omega karena suatu hal. Dia menggunakan suppressant kemana pun akan pergi, dan melatih kemampuan bertarung agar tidak diserang oleh Alpha mana pun. Namun, usahanya tidak cukup bagus di depan Mile Phakphum Romsaithong, seorang Alpha dominan yang baru pulang dari Australia untuk menggantikan posisi CEO kakaknya yang baru kecelakaan mobil. Mile dan Apo bersaing dalam bidang real estate, produk, dan lain sebagainya. Mereka saling haus akan kemenangan dan tidak ada yang mau mengalah. Bagaimana takdir mereka berlanjut? Apakah akan menjadi musuh selamanya? Atau kisahnya menjadi berbeda?

    Kinnporche_STAND · LGBT+
    Not enough ratings
  • altalt

    The Billionaire's Love

    CHAN After the death of her grandmother, Chandra Chandler, known affectionately as Chan, and her two sisters move to Australia to escape their past and build a better life. When a fortune-teller reveals to Chan she will fall in love with a man who is as bright as the sun, she dismisses the very idea as hocus pocus. But when gorgeous Sam Harrington and his daughter waltz into her life, Chan’s world turns upside down. Sam draws her to him like a moth to a flame with his good looks, charismatic personality, and kindness. Most of all, his warm gaze and gentle touches tempt her with the promise of seduction—a dangerous territory she is afraid to enter, yet longs to experience. SAM After the death of his wife in a freak accident, multibillionaire Sam Harrington is sick of women throwing themselves at his feet simply because they are attracted to his enormous bank account and good looks. When he bumps into Chan, he knows instantly she is different. He’s attracted to her and wants her. When he discovers this strong, beautiful woman is broken inside and in danger of losing herself, he vows to protect and love her unconditionally *Update Daily*

    AlexiaPraks · Contemporary Romance
    Not enough ratings
  • altalt

    The Fantastic Five.

    Natasha Sharma had moved to Australia with her family few years back.

    Prajnya Shriyan · Teen
    Not enough ratings