Webnovelavatar
1599916531189
Eazy_Hard

Eazy_Hard

Lv3

An ordinary novelist who loves write everything about Romance-Action genre. Part of #BadAssReads and also #WrittenInAction. Graffiti artist, basketball player and skateboarder. Instagram: laodekevanhd

2019-10-28 JoinedIndonesia
-d

Writing

20.9h

of reading

47

Read books

Badges

7

Moments

104
  • Eazy_Hard
    Eazy_Hard9mth
    Posted

    Ini adalah cerita ber-genre zombie apocalypse pertamaku. Cerita ini tak hanya menitik beratkan tentang perjuangan hidup setiap tokoh, tapi juga bagaimana perkembangan hubungan antar tokoh seiring dengan berjalannya waktu di tengah-tengah bencana zombie. Konflik dan plot juga akan terus berkembang. Semoga kalian suka :)

    alt
    Catastrophic Temptation : Zombie Apocalypse
    Sci-Fi · Eazy_Hard
    detail
  • Eazy_Hard
    Eazy_Hard1yr
    Posted

    I can't believe there are so many people that gave this book a good review. I'm very thankful for all of your support. I hope you guys stay safe and healthy.

    alt
    Destined Guardian : Mafia's Adopted Son
    Contemporary Romance · Eazy_Hard
    detail
  • Eazy_Hard
    Eazy_Hard1yr
    Posted

    Yoooo, it's just too nice to be real. Really enjoyed the whole "ingridients'(?) about this story. Lemme just say ... Writing quality, story developement, and everything. Trust me, it's really worth-to-read!

    alt
    His soul
    Contemporary Romance · nafadila
    detail
  • Eazy_Hard
    Eazy_Hard1yr
    Posted

    To all readers, I would like to apologize for not updating the rest of this story for the last few days due to the health problems I am currently facing. But lately, I've been feeling better, so maybe two or three days from now I'll start to continue the story again. Again, I want to apologize.

    alt
    Mafia's Little Angel : Married to the Cold-Blooded Devil
    Contemporary Romance · Eazy_Hard
    detail
  • Eazy_Hard
    Eazy_Hard1yr
    Replied to Listie_Mmh_Khanza

    Masih belum fit, semoga aku bisa up dalam waktu dekat. Maaf ya

    Ch 235 230. Kejutan Aldy Untuk Maureen
    alt
    Penjaga Yang Ditakdirkan (Destined Guardian)
    Romansa Anak Muda · Eazy_Hard
    detail
  • Eazy_Hard
    Eazy_Hard1yr
    Replied to vioraa

    Masih belum fit, semoga bisa up dalam waktu dekat. Maaf

    Ch 235 230. Kejutan Aldy Untuk Maureen
    alt
    Penjaga Yang Ditakdirkan (Destined Guardian)
    Romansa Anak Muda · Eazy_Hard
    detail
  • Eazy_Hard
    Eazy_Hard1yr
    Replied to Yunita_Susanti

    Aku masih sakit, semoga aja mulai bisa ngetik dalam waktu dekat. Maaf

    Ch 235 230. Kejutan Aldy Untuk Maureen
    alt
    Penjaga Yang Ditakdirkan (Destined Guardian)
    Romansa Anak Muda · Eazy_Hard
    detail
  • Eazy_Hard
    Eazy_Hard1yr
    Replied to Ronia_George

    Soon, tomorrow I'll release more chapters. I'm sorry, lately, I feel unwell. I will try my best when I get better. Thank you for your understanding :)

    Ch 150 First MMA Match, A Very Cruel Ghost Appears
    alt
    Mafia's Little Angel : Married to the Cold-Blooded Devil
    Contemporary Romance · Eazy_Hard
    detail
  • Eazy_Hard
    Eazy_Hard1yr
    Replied to Cicha_Del

    Aku lagi ngerjain versi inggrisnya, kalo udah mencapai target aku bakal lanjutin ceritanya. Jadi, nanti bakal keliatan kok siapa yang pada akhirnya bakal sama Dave :)

    Ch 135 Jean, Penghuni Rumah Yang Baru
    alt
    Mafia's Little Angel
    Bela Diri · Eazy_Hard
    detail
  • Eazy_Hard
    Eazy_Hard1yr
    Replied to Seandra_Keinarra

    Kuubah ceritanya

    Ch 101 Kehidupan Baru Angeline dan Dave
    alt
    Mafia's Little Angel
    Bela Diri · Eazy_Hard
    detail
  • Eazy_Hard
    Eazy_Hard1yr
    Replied to Cicha_Del

    Mungkin bakal pindah lapak, tapi aku masih sibuk sana-sini, jadi belum tau kapan bakal dilanjut.

         David turun lebih dulu, berjalan ke arah resepsionis dan memesan kamar seharga 489 dollar atau setara enam juta delapan ratus lima puluh delapan ribu rupiah permalam untuk satu minggu penuh, kamar dengan satu ranjang berukuran king's size dengan pemandangan laut yang membentang luas, TV 42 inci yang tersambung dengan saluran satelit, kamar mandi berlantai marmer bergaya ala Eropa Barat, lengkap dengan segala fasilitas seperti mesin pendingin yang penuh dengan berbagai macam botol minuman beralkohol dari seluruh dunia dan juga sebuah mesin pembuat kopi.
    alt
    Mafia's Little Angel
    Bela Diri · Eazy_Hard
    detail
  • Eazy_Hard
    Eazy_Hard1yr
    Replied to Cicha_Del

    Kita Senasib :')

         David turun lebih dulu, berjalan ke arah resepsionis dan memesan kamar seharga 489 dollar atau setara enam juta delapan ratus lima puluh delapan ribu rupiah permalam untuk satu minggu penuh, kamar dengan satu ranjang berukuran king's size dengan pemandangan laut yang membentang luas, TV 42 inci yang tersambung dengan saluran satelit, kamar mandi berlantai marmer bergaya ala Eropa Barat, lengkap dengan segala fasilitas seperti mesin pendingin yang penuh dengan berbagai macam botol minuman beralkohol dari seluruh dunia dan juga sebuah mesin pembuat kopi.
    alt
    Mafia's Little Angel
    Bela Diri · Eazy_Hard
    detail
  • Eazy_Hard
    Eazy_Hard1yr
    Replied to ya_howling_luna

    Actually I'm willing to give her some ... Ekhemmmmm~ ... something 'pleasurable' for her. But I'm not ready for loosing my life with a sniper-rifle bullet in my head. :)

    Ch 132 New Family Member
    alt
    Mafia's Little Angel : Married to the Cold-Blooded Devil
    Contemporary Romance · Eazy_Hard
    detail
  • Eazy_Hard
    Eazy_Hard1yr
    Replied to Ceca_Nayca

    Saya Macan :v

    Ch 44 42 | Daniel dan Kebodohannya Sendiri
    alt
    (Hot) Rebellion Vampire
    Romansa Fantasi · Eazy_Hard
    detail
  • Eazy_Hard
    Eazy_Hard1yr
    Replied to Lisa_Bowes

    Yeah it's the same, because I am the one who write and translated it

    Ch 3 Kebaikan Sang Pembunuh (Part 3)
    alt
    Mafia's Little Angel
    Bela Diri · Eazy_Hard
    detail
  • Eazy_Hard
    Eazy_Hard1yr
    Replied to Lisa_Bowes

    Actually that's my book, in Indonesian language because I am an Indonesian. I just translated it by myself to English

    Ch 118 Meeting Old Friends
    alt
    Mafia's Little Angel : Married to the Cold-Blooded Devil
    Contemporary Romance · Eazy_Hard
    detail
  • Eazy_Hard
    Eazy_Hard1yr
    Replied to Terra_4Lanai

    I don't have any editor, I'm doing it alone. Sorry if there a lot of mistakes, because English is not my mother language. I'll try my best to study it more, thank you for your concern :)

    Ch 86 How David Treats Angeline
    alt
    Mafia's Little Angel : Married to the Cold-Blooded Devil
    Contemporary Romance · Eazy_Hard
    detail
  • Eazy_Hard
    Eazy_Hard1yr
    Replied to bevine_nafula

    For that, I'm really sorry, even though writing is something I really love, I have a pretty busy life in the real world. I will try to do better. Thank you for the comment :)

    Ch 116 Rey's Real Identity
    alt
    Mafia's Little Angel : Married to the Cold-Blooded Devil
    Contemporary Romance · Eazy_Hard
    detail
  • Eazy_Hard
    Eazy_Hard1yr
    Replied to Lisa_Bowes

    U should read the chapter 125 ... I don't wanna give a spoiler ;)

    Ch 115 Dave's Ingenuity
    alt
    Mafia's Little Angel : Married to the Cold-Blooded Devil
    Contemporary Romance · Eazy_Hard
    detail
  • Eazy_Hard
    Eazy_Hard1yr
    Replied to Fitriani_3203

    Beberapa chapter emang begitu, aku yang kurang teliti dan telat sadarnya, tapi udah terlanjur diupdate, Mohon maaf sebesar-besarnya

    Ch 50 49. Pagi Yang Kacau (Part 2) : Sisi Menggemaskan Seorang Aldy
    alt
    Penjaga Yang Ditakdirkan (Destined Guardian)
    Romansa Anak Muda · Eazy_Hard
    detail