Webnovelavatar

Read Best Wendy Novels Online 2021

Wendy

Sort by
alt

Reminiscent in Adagio

Reminiscent in Adagio Karena melepasmu mengejar mimpi, adalah hal terbaik yang pernah kulakukan untukmu, perempuan yang paling kucintai- PCY

park_rizuki · Romantis
Not enough ratings
alt

Amorivia and the Last Lost Boy

When Amorivia fell head over heels in love with story of The Boy Who Wouldn't Grow Up (Peter Pan), she became eager to meet him. Thinking Peter Pan would save her like how he saves Wendy, she jump off from her window only to...

LonelyInNeverland · Fantasy Romance
Not enough ratings
alt

Future | Koopalings

Ludwig_Von_Koopa · Fantasy
Not enough ratings
alt

Neverland 2.0: Peter Panhandler

A chance encounter with an odd boy sends Wendy Darling on a frightening and terrific adventure. Drawn into a technological wonderland full of games, imagination, lost boys, and pirates, Wendy begins to forget her responsibilities and the family she left behind. But something ominous lurks beneath the bright colors of Neverland, and Wendy ultimately questions what it really means to grow up in this ultra-modern reimagining of Peter Pan. Free on Amazon: https://www.amazon.com/dp/B07FKZ5CDG

FunkyWilhelmina · Fantasy
Not enough ratings
alt

MUJIGAE (무지개)

Yah kalah cepat lu doy jadi keduluan kan sama si Kun - Taeyong Diam lu yong belum waktunya kita liat aja cara main dia seperti apa - Doyoung Gue masih sayang sama elu Nay tapi peraturan tetaplah peraturan dengan berat hati gue milih pramuka. Maafin gue ya Nay kita masih bisa jadi teman kok - Kun Lu bisa gak sedikit terbuka sama gue aja - Doyoung Gue gak belum bisa terbuka sama cowok lagi doy. Gue masih takut, kalo gue terbuka sama cowok nanti cowok itu dengan mudahnya mainin perasaan gue - Nayla Gue yakin gak butuh waktu lama lagi lu akan nyaman sama gue sebagai teman cowok dan tempat curhat lu Nay - Doyoung Hahaha Let's see and prove it Putra Doyoung Anfasaa - Nayla Penasaran? Yuk langsung dibaca aja kakak.

Airbahtp · Romansa Anak Muda
Not enough ratings
1