Webnovel

Read Best Sweet Novels Online 2020

Sweet

Sort by
The Devil’s love

The Devil’s love

“The course of true love never did run smooth.” – William Shakespeare. The journey of love is never as smooth as silk. There are difficulties, ups and downs, bumps and humps.  Like most of the love stories, Mo Yichan and Yang Ning’s love story wasn’t smooth or easy. Initially it was difficult and rocky.  The CEO of Yang corporation, Yang Ning was a successful businesswoman. Growing up with unsupportive and unruly parents, Yang Ning was accustomed to being treated unfairly and poorly. The only person that she count on was her grandfather. The CEO of Mo corporation, Mo Yichan who was also known as the ‘ Devil CEO’ was one of the most successful businessmen. Losing his father at a very young age and his mother leaving him alone for some other man, Yichan grew up with his grandfather.  Being business rivals, Mo Yichan and Yang Ning hated each other.  What do you think will happen when these two cold and aloof people are forced to get married and live under the same roof by their grandparents?  Did they hate each other only because they were business rivals? Or did something happen in the past which forced them to seal their hearts and hate each other to the fullest?  Will the love between them ever be able to overpower the hatred that they have for each other?  ***** “ Hahahahaha look at you both fighting like a husband and wife.” Mr Hunshou said. Yichan smirked and said,” If you were my wife, I would add poison in your coffee.” Ning smiled and said,” And if you were my husband, I would drink it.” **** Few months later. In a charity auction. “ Hundred million.” Ning said. “ Two hundred million.” Yichan said before grinning at his wife. “ Three hundred million.” Ning said. “ Four hundred million.” Yichan said. “ Five hundred million.” Ning before leaning towards her husband,” If you let me win, I’ll be on top for a whole week.” Yichan raised his board and said,” Seven million.”  “ You-“ “ For two weeks.” Yichan said. Ning frowned and said,” Fine.” Before raising her board,” Seven hundred and one million.” *********** Follow me on Instagram: author_sofia05 Join my server: https://discord.gg/th8TmZr Send me a Ko-fi: ko-fi.com/sofia05 [P.S:The cover isn’t mine. :)]

Sofia05 · Contemporary Romance
4.9
DEUXIEME AMOUR

DEUXIEME AMOUR

Calista Earle Kafeel, seorang gadis ceria terlahir dari keluarga kaya raya harus menelan pil pahit pernikahan. Masa lalu yang kelam membuatnya menutup diri menganggap bahwa lelaki adalah monster yang paling menakutkan membuat Calista harus menarik diri dari Dunia luar. Kehidupan Calista sama sekali tidak tersentuh lelaki. Namun, semua berubah setelah pertemuannya dengan sosok lelaki yang paling ingin di hindari. Lelaki itu adalah Leonard Fidel Christiano, yang mendapat julukan si pemburu berdarah dingin. Perbedaan latar belakang dan juga karakter menjadikan keduanya sering kali di warnai pertengkaran. Namun, dari pertengkaran itulah yang akhirnya memercik api cinta di hati Leonard. Akan tetapi masa lalu Calista yang kelam telah memenjarakan dirinya di antara benteng kokoh. Sanggupkah Leonard menembus benteng kokoh tersebut? Sanggupkah Leonard merengkuh cintanya? Sanggupkah Leonard memeluk wanita pujaan? So, ikuti terus perjalanan Leonard dalam mendapatkan cinta Calista yang di warnai dengan derai air mata.

Yezta_Aurora · Realitas Magis
5
Because He Is Her 'First Love'....

Because He Is Her 'First Love'....

Kim Ray, the chubby and cute transfer student who came into the class of Lee Mia, the polite and sincere topper. On the first day of the school, he gave her a bright friendly smile! Does she know him? Why did he give her smile? On the other hand, far away from where Mia lives, in a small town, Do Jun who seems cold and stubborn but has a really sweet side to him, lives with his grandma. What is his relationship with Mia? Well, for this, you all have to go and read the story.... I can assure you one thing, while reading this story, you'll surely remember your 'First ever Love'!!!

dokooo · Contemporary Romance
4.73
Sweet Dreams [BL]

Sweet Dreams [BL]

He lost his parents at 10. He realised he was gay at 14. He always kept it quiet because he had no one he could trust. - William inherited his family’s confectionery company at 18 and constantly worries about disappointing his dead parents. He’s so busy he has no time to dwell on romance. One day he hires a talented chef called Noah who he finds very attractive. The problem is that his new chef is a man. - Noah made a very important promise with William when he was 10 and is keen to fulfil it so he’s delighted when William hires him. The problem is that William doesn’t remember him.

CassandraKim · LGBT+
4.78
The Best of You

The Best of You

Everybody knew Shen Nianshen too well. In this world, there was probably no girls who can enter his heart. The most beautiful girl in school was coldly rejected. Until one day, there was a basketball match on the Campus. In the front row of the audience, there was a girl whose head was accidentally hit by the ball. Shen Nianshen immediately ran to her. Everybody thought that he would only go get the ball. Unexpectedly, he squatted in front of a girl, stroked her head and asked anxiously, "Does it hurt?" A sweet love story between cold guy and lively girl.

fairishalie · Teen
4.54
DIA ATAU DIA?

DIA ATAU DIA?

Putri Nayli Damia pernah menaruh hati kepada seorang lelaki bernama Eiman Nul Hakim yang diminati oleh ramai gadis di sekolah. Nayli dan Eiman menjadi kawan. Satu hari, Eiman jatuh hati kepada kawan baik kepada Nayli, Sarah. Nayli terpaksa mengundur diri demi persahabatannya yang sudah lama terjalin bersama Sarah. Kehadiran Haizeq membuatkan hidup Nayli lebih gembira. Tetapi Eiman hadir kembali dalam hidup Nayli. Kedua-kedua lelaki itu menagih cinta Nayli. Nayli keliru. Siapakah yang berjaya memiliki Nayli? Sebenarnya, karakter yang ada dalam cerita ini adalah benar. Hanya jalan cerita sahaja yang direka. Mereka semua ialah kawan saya. Well, ENJOY!!!❤️❤️❤️

putrinaylidamia · Percintaan Anak Muda
Not enough ratings
Nikah Kontrak dengan Cinta Pertama [Free Sample]

Nikah Kontrak dengan Cinta Pertama [Free Sample]

♡ HOT, SWEET, AND DANGEROUS LOVE STORY! ♡ ⚠️ PERINGATAN! Ini adalah bab sampel, kalian bisa intip-intip dulu isinya beberapa bab. Kalau penasaran ingin lanjut baca, bisa cari di lapak sebelah, ya, guys! Di platfom/aplikasiyang berlogo Unicorn dan Mermaid, lalu cari dipencarian: "Nikah Kontrak Dengan Cinta Pertama" Di sana, insyaAllah update setiap hari, kecuali ada halangan. Atau kalian bisa cek di Facebook saya aplikasinya kalau tidak tahu: "Natsumi Hikaru" InsyaAllah, kalian pasti suka dan ngakak meski ada sedih-sedihnya. Perlahan level kebucinannya akan meningkat di setiap bab, meski konfliknya bikin naik darah. Nyesel kalau nggak baca! Hahaha! xD BUKTIKAN SENDIRI! ;) Yup, Pake koinlah bacanya. Udah kontrak soalnya. Hehehe. Lucu dan seru, loh! Nyesel kalau nggak baca! Pemez dan sangat disukai di aplikasi sebelah!!! Note: Sudah ada 90 bab per tanggal 20 Juni 2020 di aplikasi yg dikontrakkan. Update harian, kecuali halangan. Cerita yang dikemas dengan level Shoujo dan Smut komik Jepang! Pilih cowok favoritmu dan gabung dengan Tim sesama pendukung di kolom komentar! Tim Zaflan! Tim Arya! Tim Lee! Siapakah yang akan bersama dengan Amalia Rasyid??? ----------------- Untuk keperluan alur cerita, dalam novel ini akan berisi deskripsi tentang percintaan dewasa, kekerasan, rokok, pakaian minim, konsumsi minuman keras, kata-kata kasar, dll. Bagi pembaca di bawah umur atau tidak nyaman dengan konten tersebut, tidak dianjurkan untuk membaca. ⛔⛔⛔ Adek-adek yang masih DI BAWAH UMUR, tolong cari bacaan yang lain, ya, sesuai umur! Banyak novel yang bagus dan aman di platform ini. :) Awas kalo langgar, Kak Nat jitek onlen nanti, ya! ( ՞ਊ՞) ___________________ Sinopsis: Ketika Amalia Rasyid mengirimkan dokumen untuk bosnya ke sebuah hotel mewah, ia tidak sengaja melihat pacarnya berselingkuh dengan rekan kerjanya. Patah hati dan putus asa, Lia menolak untuk melangkah ke dunia luar, sampai sahabatnya, Uma, membujuknya untuk menghadiri Reuni SMA sebagai pelipur lara.   Dalam reuni itu, Lia mengira vodka sebagai air minum. Kemudian, pada pagi hari ia mendapati dirinya di ranjang yang sama dengan pria yang dulu dicintainya, Lee! Keluarga dan teman-teman Lee, beserta beberapa karyawan hotel menangkap mereka dalam posisi yang canggung ketika JAV (video porno Jepang) sedang bermain di layar TV raksasa.   Meskipun itu hanya sebuah kesalahpahaman, tidak ada yang mempercayai mereka!   Karena Lee adalah CEO yang sukses, skandal merupakan hal yang buruk untuk bisnis. Di bawah tekanan dan tidak berdaya, Lia setuju saja untuk menjadi istri palsu CEO tampan dan dingin itu untuk menjaga kehormatan Keluarga Lee dengan tujuan menghindari rumor.   Banyak hal terjadi dalam pernikahan mereka, Lia akhirnya menyadari bahwa ia masih memiliki perasaan untuk Lee. Tapi, saingan tiba-tiba muncul dan berusaha mencuri suaminya! Lia harus memastikan suaminya jatuh cinta padanya sebelum masa kontrak pernikahannya berakhir, atau dia akan kembali berakhir dengan patah hati! Dan kali ini, itu bisa membunuh hatinya selamanya.... Sanggupkah Lia memenangkan hati sang suami? Ataukah ia akan berakhir menyedihkan dengan perceraian meski mendapat uang milyaran sebagai kompensasinya? ■ CERITA INI ADALAH FIKSI, TIDAK ADA HUBUNGANNYA DENGAN ORANG, KELOMPOK, TEMPAT, MAUPUN PERISTIWA YANG SEBENARNYA ■

NatsuHika · Romansa Kontemporer
4.97
The Reincarnated Prince

The Reincarnated Prince

After dying at 18 years old from a long struggle with his lungs, Noah Mathews is at peace knowing that his family won’t have to pay his expensive medical bills anymore. Having accepted that it was the end for him, he embraced death, only to find out that death just wasn’t his calling. Follow his after death story as he reincarnates as the prince of the strongest kingdom in the world. (heads up the MC of this story is very kind and naive. He gets smarter as the plots goes on, but don't read if you're expecting some mastermind MC form the get-go)

knightleyRead · Fantasy
Not enough ratings
Tunang Paling Sweet

Tunang Paling Sweet

Alert!⚠ No konflik berat seperti contoh orang ketiga. Apa yang korang akan buat bila ditunangkan dengan stranger? Lebih-lebih lagi time korang baru break dan hati masih hancur kebaboom? Begitula nasib si Iliya Humairah.Sudahla bakal tunang poyo semacam! "kenapa awak setuju nak tunang dengan saya? Saya rasa boleh je awak tolak?"-Iliya Humairah "ada nampak muka saya ni macam kaunter pertanyaan ke?"-Tengku Harraz Arshad Semenjak bertunang si encik tunang sering buat hati cair tak henti! Oh tuhan, makin lama makin jatuh sayang! "orang suap pun comot. Nasib muka comel" "aik? Tadi kata muka saya cam monyet?" "yela monyet yang comel" Siapa sangka dulunya dingin sekarang pandai bermain kata? "kahwin lari la jom?" "pala bana,kalau ya pun orang kahwin lari kat siam. Awak bawa saya kat tepi curam,ni nak terjun sama-sama ke acaner?" Hal yang merunsingkan adalah,kenapa Encik tunang kacak sangat!? "lain kali tukar tinted cermin kereta, saya nak semua cermin kereta awak warna hitam biar orang tak nampak awak dalam kereta ni" "aik kenapa pulak?" "menyampah tau time awak jemput saya balik mesti ada budak sekolah saya puji awak lebih-lebih, saya pun tak pernah puji awak macamtu" "Alaaa firstime tunang saya jealous,happy pulak saya" "asal lak?" "yela, saya baru sedar awak sayang saya" "tunang saya kot..gi-gila tak sayang" Orang ketiga? Haha never ,tiada lansung konflik orang ketiga antara mereka. "Jangan berhenti sayangkan saya. Jangan berhenti cintakan saya. Jangan..tinggalkan saya" Tetapi dalam setiap kebahagiaan pasti ada cabaran,so jom baca kisah diorang!

qasha_lova · Percintaan Anak Muda
Not enough ratings
Dear Future Boyfriend

Dear Future Boyfriend

Kayleen's diary entries about her future boyfriend, current crush, and everyday life. *Written in Filipino / Tagalog language*

AlesanaMarie · Contemporary Romance
Not enough ratings
The Unstoppable Wife [TAGALOG]

The Unstoppable Wife [TAGALOG]

(COMPLETED) (Mature Content) Blair Villamor was forced to decide whether he would marry his fling or an unknown woman chosen by his mother. He left with no choice but to pick between the two women. And he chose the latter option. But he didn't know that the unknown woman he chose to marry is unstoppable. Will he let his wife control him? Or do the likewise? Or let the love overpower them both?

KwangMin · Contemporary Romance
Not enough ratings
Be My Husband

Be My Husband

[18+] - SLOW UPDATE Menurut Kiran Naomi Tanaka tidak ada yang paling penting baginya selain menjadikan Evan Davaro Saga sebagai suaminya. Sejak melihat lelaki itu datang ke rumahnya sebagai anak dari sahabat ayahnya, ia telah bertekad akan membuat Evan jatuh cinta padanya dan menjadikannya sebagai istri lelaki tersebut. "Kak Evan, mau tidak menikah sama Kiran?" ujar Kiran baru kembali dari sekolah sambil mengemut lolipop. Matanya langsung berbinar melihat sosok tercintanya sedang duduk di ruang tamu rumahnya. Evan mendongak menatap gadis itu, lalu mengernyit pelan. "Masih juga bocah, tapi mikiran nikah. Sekolah yang baik Dek, lagipula umur aku 28 tahun. Lebih mirip Om untukmu." Kiran berkacak pinggang. Ia kemudian mendekati Evan bahkan sedikit membungkuk, sehingga wajahnya dan lelaki itu hampir tanpa jarak. Cup. Kiran mencium pipi Evan dengan cepat. "Yaudah nikah yuk Om Evan." Mata Evan membulat sejenak melihat keberanian Kiran. Gadis yang baru saja naik kelas tiga sekolah menengah atas.

naladhipayu · Romansa Kontemporer
Not enough ratings
Inevitably Bound To Him

Inevitably Bound To Him

Don't fall in love! First rule when you're forced to marry a sinfully tempting CEO. If I had it my way, I will not get married at all, not within this circumstance. But then, that decision was taken from me and was forced to marry a built, gorgeous, powerful and dominating practical stranger. Except every time I look into those dark piercing eyes, and feel his pulse-quickening, toe curling touch , my will to refuse to belong to him crumbles… because I might already be his. Catalina is a successful international actress and Wu Liwei runs one of the world's most successful company. They have no similar interest as far as their jobs are concerned however… Fate has brought them together, but their happiness is up to them. Excerpt: Catalina saw Liwei's face turn cold. He hit the table just hard enough to startle her and said. "I'll let you off this time because you don't know me yet. But remember this in the future, future Mrs Wu. Me, marrying you, will not be a marriage on paper only. You are going to be my wife in every sense of the word." "That doesn't mean you own me." Catalina replied Liwei smiled wickedly, "But that's exactly what it is, baby, and I am yours." Disclaimer: Original image used is not my property and was found unnamed through the internet before the edit. There is no copyright infringement intended, if it is yours, let me know and I will remove it if required.

FettyFoo · Contemporary Romance
Not enough ratings
KAU SUKA AKU ?!

KAU SUKA AKU ?!

Jangan nak benci sangat dia nanti jadi sayang' itulah yang sering orang tua-tua katakan . Kini menjadi kenyataan ? Mengisahkan tentang bencinya kawan-kawan aten terhadap geng PERFECT BOY apabila mereka sering dikacau dan dibuli membuatkan hampir setiap tahun mereka selalu bergaduh mulut kini timbul perasaan sayang . " kalau kau tak kacau orang tak boleh eh " aten " ikut suka hati kita orang lah kenapa nak marah-marah " afiq " dasar lo jangan berani lagi tunjukan muka depan kita orang kalau tak tahu lah nasib korang " wica Apakah kesudahan mereka , adakah mereka akan saling jatuh cinta ?

arihahs201 · Percintaan Anak Muda
Not enough ratings
When He Falls (Tagalog)

When He Falls (Tagalog)

Margareth Singson Ty is a good daughter. She does all her parents' wishes. However, that does not include marrying a man she has never met and especially she does not love. One night before the engagement, she made a decision that would make her life even more complicated - a one night stand with Apollo Sebastian a known heartless beast in the business world. What if their paths meet again? What if Apollo wants her to be his bed warmer without commitments? What if it turns out to be something more than just his bed warmer?

A_SEBASTIAN · Contemporary Romance
Not enough ratings
MANISNYA CINTA (The Sweetness Of Love)

MANISNYA CINTA (The Sweetness Of Love)

Dia awalnya adalah wanita yang baik hingga suatu kejadian membuatnya menjadi wanita yang dingin dan rela melakukan apa pun untuk mendapatkan apa yang menurut dia adalah miliknya . " Happy anniversary Ian-ku.... Aku mencintaimu " Ucapku dengan penuh kebahagiaan dan juga cinta pada Adrian . Seorang CEO Star Entertainment , salah satu perusahaan industri film terbesar di negara H. Tempat yang begitu indah dan juga pemandangan dari atas yang begitu menakjubkan membuat suasana semakin romantis. Namun itu hanya bertahan selama 5 menit saja dan berakhir dengan sebuah bencana . " Kita akhir sampai disini saja hubungan kita . Mari kita putus . " Kata-kata itu bagaikan petir yang menyambar di tengah dinginnya malam dan juga langit yang begitu cerah. " Ah ... Ini pasti hanya prank ?? Semua pasangan melakukan hal ini saat mereka merayakan hubungan mereka . " Kataku dengan senyuman yang aku paksakan karena takut bahwa ini adalah kenyataan. Apakah itu hanyalah prank atau kah sebuah kenyataan ??? Ayo ikuti ceritanya .... Dijamin bakalan suka ,suka ,suka dan suka

ikhaqueen · Romansa Kontemporer
Not enough ratings
The Ancestor Overlord Wants To Marry The Goddess Home

The Ancestor Overlord Wants To Marry The Goddess Home

Ying Yue is the highly talented celestial beauty that was reverend by the entire Jiangyu Mainland. Her portraits hung on several respected family homes across the continent, even the esteemed Emperor of Jun country had a painting of her mounted in the Grand Assembly Hall. The populace would kneel and pray to her statue for luck and prosperity; some even used her portrait as wedding gifts! Hence when such a devilish and evil-looking gigolo came to ruin the pure and noble image of Ying Yue, everyone grabbed their pitchforks and chased him across the entire continent! The crowd: 'Demon gigolo get away from our Goddess Ying!' After several years of running around, battered and bruised, the pitiful Little Husband finally came home to find his wife drinking tea. 'Wife, let's consummate!' Ying Yue looked at the charming dust-covered man before frowning. 'No, thank you.' Hence the broken-hearted Little Husband ran away from home. Several years later he returned, with the title of Ancestor Overlord and a cute little meat bun following behind him. The Little Husband, who had a raise in status. 'Wife, I gave birth to a child, isn't he the cutest, doesn't he look just like me? ~.' Ying Yue who was in the middle of ascension. '…' ... Little Theatre Ying Yue felt like her family’s husband was too expensive to keep, and with the handsome Little Husband and son eating beside her, she picked up a brush, dipped it in ink and began to paint. Several minutes later she finished, before writing a caption on the side of the painting. 'The Little Husband is too expensive to keep, selling for 100 gold coins. Buy a Little Husband get a Little Son free.’ Mo Chou who was sitting beside her noticed the painting from the corner of his eyes, he turned to her. "Wife, can you stop trying to give me away? No one is going to buy, come to collect me or even think about owning me." Mo Chou pulled out the marriage certificate and the two red books that were tucked in his inner robe pocket. "Your name, my name is written on here, don't even try to sell me away!" Ying Yue glanced at the documents before retrieving the divorce papers from her spatial ring. "Your name, my name is written on here too. I'll sell you today, I'll sell you far away!" Mo Chou exclaimed. ‘Wife, I gave birth to a son for you. How can you be so heartless?!’ Ying Yue crossed her arms. ‘Even if I’m heartless how would that relate to you?’ The Little Son who supports his father pointed at the marriage documents. ‘Mummy look.’ Mo Chou shuffled closer to her, urging her to look. "Wife, just look at the dates on the documents…" Ying Yue. "…" ‘Mo Chou stop reforging and changing the date on the marriage certificate, it’s illegal!'

thevilliannextdoor · Fantasy Romance
Not enough ratings
Esta Guerra (Sociedad Series #1)

Esta Guerra (Sociedad Series #1)

Si Pilley Perouzé "Piper" Roshan, isang sikat na artista. Kaisa-isang anak ng gobernador ng kanilang bayan na si Don Emilio Roshan at ni Donya Leonora Roshan na dating sikat na aktres. Masasabing mayaman sila dahil bukod sa dating artista ang kanyang ina at gobernador ang kanyang ama ay marami silang lupang sakahan na ang iba ay kino-kombertido upang maging subdibisyon. Ngunit may hindi alam si Piper kung paanong natamasa nila ang gantong karangyaan. Papayag ba siyang ipagpalit ang kanyang karangyaan upang makamit ang tunay nitong pag ibig? Makakaya niya bang ipaglaban ang pag ibig na magkukubli sa nakatagong katotohanan? O, titiisin niya na lamang ito alang-ala sa mabangong pangalan ng kanyang pamilya? Mananahimik na lamang siya para ikakabuti ng kanyang pinakamamahal ngunit ang kapalit nito ay ang patuloy na paghihirap ng nakakarami? Ano nga ba ang dapat niyang gawin? Sundin ang prinsipyo ng kanyang pamilya o sundin ang sariling prinsipyo niya at ang kanyang puso?

4the_blg3 · Teen
Not enough ratings
Outvying Mayhem (Filipino)

Outvying Mayhem (Filipino)

Who can say that the sinners can save the world-not just the world but the whole universe and all space entities. "We're chosen to outvie in this mayhem and our one goal is to bestow them the tranquility that they wanted in the first place. Peace must be achieved and the great redeemer shall be enthroned." said Thesygnee Yttria Sagan. ©2019|05|10 ®Knowah

EroEjercito · Fantasy Romance
Not enough ratings
Dear Amara

Dear Amara

After moving to a new house, Amara finds love from an orphan boy. With their strong love and dedication, they were able to achieve great things. But that does not stop there, betrayal, pain, and suffering was truly inevitable. How can their love survive? Will there be a happy ending?... Note that the image used is not mine. Important notice: This book is not copyright. Note that this is not a perfect book, and I’m not a perfect author. The book may contain some grammatical errors so please do not discriminate nor insult my work. If you are willing to put some comments below, please do so.

SnowPrincess27 · Historical Romance
Not enough ratings