Webnovel

Read Best Spiritual Novels Online 2020

Spiritual

Sort by
Twist of Fate

Twist of Fate

«Verily, after every difficulty is ease». «I plan, You plan, We all plan but Allah's plan is the best». ~**~ "Yeah, I know. I was your wife before but now I'm my husband's wife. And if you really love me as you said, you will let me go because I've let you go a long time ago. If you really love someone, you will do anything or everything for his or her happiness even if it means you let go" I wrote and mouthed to my husband "let's go". My husband carried me out in bridal styles leaving him who was crouching on the floor crying his bleeding heart out. ~**~ No one is perfect, we make mistakes, we break, we give up, we failed and we succeed. Follow Sophia through the journey of her life with every pains, twists, cries, betrayals, loves, hardship, revenges, heartbreaks emotional rollercoasters. © Adeyemi Mariam (Um_royhan) The cover is not mine, credits to who owns it. Do review and vote

Um_Royhan · Contemporary Romance
5
Back To 12Y.O (ENGLISH)

Back To 12Y.O (ENGLISH)

Arslan, who was on the verge of death when he turned 60, remembers all the things he went through with regret. He really wanted to repeat and change his previous life so that there would be no regrets that haunted him until his death. Unexpectedly, when he reached the end of his life, he was sent back to life when he was 12 years old. Not only that, his physical body has turned into perfect shape, unlike him when he was 12 years old before. What are the twists and turns of the life journey of the newly reincarnated Arslan, and can he change his empty life into something very precious to him? ======================================= ORIGINAL STORIES, Editor by Rafael Pandu Translator by Brahma Krisna Thanks For Support Us, Pandawa Novel Team. This story is only available for Indonesian and English Languange.

Tommy_Lay · Realistic Fiction
Not enough ratings
SPIRITUAL

SPIRITUAL

KHUSUS PENGGUNA MATA BATHIN. KHUSUS GURU-GURU SPIRITUAL. KHUSUS MEREKA HIDUP DUNIA SPIRITUAL. INI MEMUAT BANYAK RAHASIA DUNIA. INI SANGAT KASAR DAN SENSITIF. ORANG NORMAL DILARANG BACA. PANDUAN SPIRITUAL UNTUK MEMBANTU KALIAN BERTAHAN HINGGA AKHIR ZAMAN. BERITAHU SESAMA TENTANG INI. TERIMA KASIH.

TianDiZiRan · Sejarah
Not enough ratings
Seindah Takdir Allah

Seindah Takdir Allah

tehfika · Romansa Historis
Not enough ratings
Back To 12Y.O

Back To 12Y.O

Arslan yang diambang kematian ketika menginjak umur 60 tahun, mengingat semua hal yang dilaluinya dengan kekecewaan. Dia sangat ingin mengulang dan memperbaiki kehidupannya dahulu agar tidak terjadi penyesalan yang menghantuinya hingga ajalnya menjemput. Tak disangka ketika ia sudah mencapai akhir hidupnya, ia dikirim kembali ke kehidupan saat ia berumur 12 tahun. Tak hanya itu, tubuh fisiknya pun berubah menjadi sempurna, tidak seperti dia saat berumur 12 tahun sebelumnya. Bagaimanakah lika-liku perjalanan hidup Arslan yang baru direinkarnasi itu, dan dapatkah ia mengubah kehidupan hampanya menjadi sesuatu yang sangat berharga baginya? ======================================= ORIGINAL STORIES, Editor by Rafael Pandu Translator by Brahma Krisna Thanks For Support Us, Pandawa Novel Team. Cerita ini hanya tersedia untuk Bahasa Indonesia dan Bahasa Inggris Follow IG Author @laygraph Bagi yang penasaran dengan Cast pemeran Cerita ini. Untuk Next Project saya akan posting di IG juga. Note: Update Setiap jam 00.00 WIB. Sabtu Libur Upload.

Tommy_Lay · Fiksi Realistik
Not enough ratings
Mengejar bahagia (completed)

Mengejar bahagia (completed)

Arsha gadis desa yang mengadu nasib ke Kota. meninggalkan sang adik bersama neneknya untuk menuju masa depan yang lebih baik. Arka, pilot ganteng yang selalu di kejar oleh cinta masa lalu. Bagaimana mereka bertemu? yang penasaran silahkan baca dan tambahkan ke perpustakaan kalian ya.

kaima · Romansa Historis
Not enough ratings
I’m A Goddess?!

I’m A Goddess?!

God. Can he fall in love, or is he forever doomed to be seen as an emotionless cosmic ruler? Could he possibly even visit this world in disguise? Eva is your average, well, spunky teenager that lives in rural Spain; the only home she’s ever known. A twist of fate forces her family to move to America, where along the way, she meets an unusual, yet handsome young man named Leo. What’s seems so unusual about him is that she seems to bump into him everywhere, until they become neighbors in Jacksonville, Florida. A romance begins, but woven into their story are deep mysteries; it’s even almost as if they’ve known each other forever. Literally. Enter into a story that has so many twists and turns that it’ll make your head dizzy! What a wonderful love story this truly is! One that reaches to the very depths of the heart.

Jennifer_Carrico · Fantasy Romance
Not enough ratings
Istri Solehah

Istri Solehah

Aisyah Nuha Zahira dia adalah perempuan yang sangat baik dan cantik, dia sangat taat dalam menjalankan ibadahnya sebagai seorang muslimah . Aisyah sangat mendambakan calon imam nya kelak adalah seorang hafidz. Doni Styawan seorang pemuda yang kerjannya hanya menghambur-hamburkan uang untuk berfoya-foya dengan sahabatnya. Agama nya pun jauh dari kata baik walau dia seorang muslim. Doni setiap hari nya pulang larut malam dalam keadaan mabuk. Seorang perempuan yang sholehah dijodohkan dengan pemuda yang agama nya jauh dari kata baik , bagaimana kehidupan rumah tangga mereka kelak..? penasaran kan bagaimana kelanjutan ceritanya, kalo penasaran dengan ceritanya add ke library kalian yaa....

Halymmah · Romansa Fantasi
Not enough ratings
MENUJU RESTU ALLAH

MENUJU RESTU ALLAH

Zahra adalah guru di SMA swasta islam, dia hidup sederhana terlahir dengan kondisi tubuh yang mudah lemah dan mudah pingsan. Suatu hari dia bertemu seorang guru bernama Mustafa mengajar sastra arab di SMA swasta islam, Zahra saling melirik ke arah Mustofa ketika mereka berdua duduk di halte menunggu sebuah bus yang akan berhenti di halte.

HANA_PUSPARINI · Romansa Historis
Not enough ratings
None=2

None=2

Aziss · Martial Arts
Not enough ratings
Seratus Lima Puluh Tiga

Seratus Lima Puluh Tiga

"Seharusnya aku bahagia telah berhasil memperistrinya, bangsat!" John memukul setir mobil yang ia kendarai, berkali-kali. Tubuhnya gemetar, seolah tak sanggup menahan gejolak emosi yang bergemuruh di dalam hati, justru setelah ia melewatkan malam pertama dengan gadis manis pilihannya sendiri. *** Johnson, pemuda yang terpikat pada Aprilia sesaat setelah melihat insta story yang menampilkan gadis itu di Instagram salah seorang adik teman John. Pemuda itu, langsung mengirimkan direct massage pada Haura, meminta untuk dikenalkan dengan Aprilia. "Siap! pas loe pulang besok nich ya, Bang!" Haura terkekeh, dia tidak menyangka John tak bisa bersabar menunggu balasan DM darinya, hingga segera menelpon, padahal baru satu-dua menit terlewatkan. "Satu minggu lagi gue pulang, loe janji atur semuanya, oke!" pinta John memastikan. Saat ini, ia sedang bertugas di pelosok Ambon, dalam program melistriki daerah terpencil, mengingat John merupakan salah satu Health, Safety, Environment Supervisor pada PT. Indonesia Power. Jabatan yang cukup bergengsi, tentunya dengan gaji yang juga lumayan besar. *** Ini kisah tak biasa, dan pernah ada di dalam kehidupan nyata.

Heleaaaaa · Horor dan Thriller
Not enough ratings
The Circle Of The Qur'an

The Circle Of The Qur'an

An Islamic fantasy. Not your usual immortal cultivation system, but a no less exciting cultivation system is present. Hope you enjoy it! :))) "In a world of genius scholars and ascetic saints, of sinners and sorcerers, a world of scheming leaders and kingdoms in turmoil, and when spirits created from fire appear, only one would survive who brings to his Lord a pure heart..." A land where knowledge, purity of the heart, and morality is everything... Five youngsters from a backwater city, under the tutelage of a travelling scholar and Mujtahid, enter into a world of knowledge and pious asceticism, vying with the chosen in an epoch-making tournament. On the eve of the Grand competition however, a catastrophe strikes, and the scholar disappears.. Even before they had the chance to represent their city Tâ Hâ, the five Quraa' are forced to withdraw.. ... Washed ashore the Island city, Arkaan is a youth seeking to correct and make up his past, even if that means challenging the four tribes and echelon in order to revive the Scholar's circle, 'Inabah. He's a youth with a dark past, and the world he has entered is one of the cultivation of hearts. When Arkaan meets the five Quraa and offers his help, will they trust him and follow his lead? As the mysterious foreign sixth apprentice, and possessor of a mystic diary that has deep secrets even the King of the land seeks to solve, Arkaan would be plunged in a much larger world with plots even thicker than he could ever imagine. He must replace those at the top of Qur'an cultivation, purify his heart, and travel the land, meeting spirits and solving mysteries. A boy is washed ashore a backwater city. There - a story begins.. In Tâ Hâ was a Scholar, and - five Quraa', •An exiled prince(Infinite Spirit States: A myriad realms of the Qur'an) •A young scholar(Seven Paths: Way of the Harf) •A child saint(Unmatched: A call to the Heavens) •A repentant sinner(Reflection: There's no shame in tears) •And the Sayyid of their generation(Phenomenon: Exalted one of the Age)

Attaruwa · Fantasy
Not enough ratings
Makmum Ku Mantan Adik Ipar

Makmum Ku Mantan Adik Ipar

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم Aku memang tidak tau perempuan mana yang telah Allah SWT siapkan untuk menjadi tulang rusuk ku. Tapi siapapun dia, aku selalu berharap kalau dia akan menjadi bidadari ku di Dunia dan Akhirat. Namun apa lah daya, jika pernikahan yang ku idamkan akan terjadi sekali seumur hidup nyata nya tidak. Bukan kehendak ku, tapi itu lah takdir yang terjadi dalam hidup ku. Semua hal yang menimpa di hidupku, itu atas kehendak Nya, dan aku sebagai hamba Nya hanya dapat menerima dan ikhlas dengan apa yang telah menimpaku. Karna Aku percaya Allah SWT tidak akan memberi cobaan di luar batas kemampuan hamba Nya. Nafis Assegaf Hizbullah Start : 2 Oktober 2020

Ririn_Rindiyanti · Realitas Magis
Not enough ratings
Deeana

Deeana

Ketika harapan menerangi kehidupannya, maka harapan itu harus ia jaga agar tetap terang benderang, walau hanya seterang lentera di satu kota. Hingga sesuatu terjadi yang membuat harapannya menggelap seketika. "Jika takdir memihakku, kan ku buat ia berjalan ditengah harapanku",seruan hati seorang gadis bernama Deeana. Akankah ia mampu bertahan dengan gelapnya harapan???.

dekapury19 · Romansa Anak Muda
Not enough ratings
It's YOU, Charlie

It's YOU, Charlie

Kowahn Reis is a devoted man. He has been waiting for almost 20 years to meet again his childhood friend and promised love, a boy he hasn't seen since they were kids. Guided by alive memories of their promise, Kowahn wishes to have a conversation. Many words were left unsaid, and... … he yearns to learn about the adult he has become. He yearns to keep their friendship flourishing. And most of all: He yearns to learn to love him. Because Kowahn understands that his ‘crushing’ is only a blind passion, when he actually wishes to love that human by who he is, who he has become. He wishes to learn to love the unique being his adult childhood friend is now. ...... Charlie Campbell is a single father of ten-year-old Suzie, his adopted daughter since two years ago. After giving up on looking for his childhood promised love, he moves on and now looks for an exemplary man, a husband that'll be, along with him, a role model for his daughter, and a loving partner to live with. Positively impressed by Kowahn Reis, an empathyologist who works at the same office building he does, Charlie visits him during lunchtime whenever he can. The more he gets to know about Kowahn, the more he feels admired. He even looks like his childhood friend! And he decides that Kowahn is the one. The one human he envisioned once, who he wants to be his husband! UPDATE ON MONDAYS AT 09:30 GMT+8! Genres 。◕‿‿◕。: BL (Boys Love), Charity, Cuteness, Familial Love, Fluff and Fun, Forgiveness, Fraternal Love, Friendship, Heart-warming, LGTBQIA+, MaleXMale, Moving, Mystery, Romance-Friendship, Slow-burn, Slow-paced, Spiritual, Supernatural. Also, the story happens within a town and/or countryside locations (▰˘◡˘▰)! If you're expecting a city or a big city, I'm sorry 。◕‿◕。. Cover art by: Lucia Sonyuu Typography by: Under Ink — Typography Cover Maker DISCLAIMER: ALL PERSONS, PLACES, AND SITUATIONS ARE FICTITIOUS! Any resemblance to reality is purely coincidental (づ。◕‿‿◕。)づ!

LuciaSonyuu · LGBT+
Not enough ratings
The Toxic Love : A Muslim love story

The Toxic Love : A Muslim love story

It all started from the fantasy school is a story with lots of mystery, thriller romance and so much more. It is a Muslim love story. (Warning: This Book might content some Matured scene, Abusive Language, More than 1 main lead, it is also a Spiritual(Religious) and Magical Book Read at Your Own Risk).

Islama_Sunnah_6859 · Teen
5
Aqila

Aqila

(Teen Fiction - Spiritual) Fitrah manusia itu mencintai dan dicintai. Sekelumit kisah kadang hadir di tengah-tengah untuk mewarnai. Allah telah menetapkan skenario yang indah untuk setiap hamba-Nya. Salatiga, di sebuah kota kecil yang menjadi saksi bisu antara cinta suci dua manusia yang tak dapat bersatu. Jika Allah perancang skenario terbaik di alam semesta, bisakah aku meminta untuk mengubah takdir yang telah digariskan-Nya? -Aqila Misha Shafana *** "Dalam tokoh utama Aqila dia wanita yang tangguh meskipun di dalam hatinya itu lemah sosok yang bisa membuat pembaca menjadi teladan terutama bagi anak yang masih menggantungkan keadaan orang tuanya dia sosok yang terinspirasi dan memotivasi. Pastinya bikin baper sampe nangis-nangis dan penasaran gimana lanjutan ceritanya ❤" -Reader Aqila *** "Awal aku baca cerita Aqila, aku udah dibuat penasaran sama alurnya, semua part yang udah aku baca itu ada banyak ilmu bermanfaat, terutama ilmu agama. Banyak terselip Quote-quote baper pula. Campur aduk perasaanku dibuatnya. Semakin jauh aku baca cerita Aqila, semakin banyak konflik juga yang menguras emosi. Apalagi kalo ada scene Aqila dan Faris, nguras emosi iya, air mata juga iya. Nggak bisa berkata-kata lagi udah, sangking bagusnya." -@pencintasenjaa_07

alifahfitry17 · Romansa Historis
Not enough ratings
Had I know

Had I know

this book has been deleted from here

ishabdool · Fantasy Romance
Not enough ratings
Oji Shrine

Oji Shrine

Read At: http://erebusmist.wordpress.com/ The Kurosawa family has been cursed for many generations. Tadashi Kurosawa is the demon cage and the seal for the Kasha; however, the seal begins losing power after a fateful meeting between Tadashi and Hikaru Haku at Oji Shrine. Tadashi’s little brother, Fumio begins his own coming of age journey as he battles with demon sight and the fate chains alongside his fated pair, Hiroshi Fujisaki. Hiroshi Fujisaki is a teenage bartender and Tsuyoshi Aikawa, another bartender, work at Glass Mist Bar and have to deal with constant public display of affection by their boss, Kazuki Ueno, and Tadashi’s coworker, Ayumu Kaneko. These seven men wind up engaging in an adventure to lift the Kurosawa family curse.

ErebusMist · Magical Realism
Not enough ratings
Kanuragan : Battle of School (Season 1)

Kanuragan : Battle of School (Season 1)

Everland adalah sebutan bagi bumi di tahun 2120. Sebuah fenomena aneh terjadi pada masa 100 tahun silam, sebuah kekuatan misterius tiba-tiba muncul di everland dan mengacaukan tatanan kehidupan manusia. Ini adalah cerita di masa kini, 100 tahun kemudian. Apakah yang akan terjadi selanjutnya?

Yorai29 · Fantasi
Not enough ratings