Webnovel.com

Read Best Couple Novels Online 2020

Couple

Sort by
Shades of Mr.Billionaire

Shades of Mr.Billionaire

An Interior Designer Wei Lin has been assigned to a new project to renovate the great Old Mansion of the Feng Corp one of biggest company in Beijing but she got no that someone had awaits her coming at the Old Mansion. Feng Teng the President of Feng Corp, a devastatingly handsome, utterly confident, a strong builder, anyone whom seen him will bend down immediately with fears and pleasure seeking playboy who knows no boundaries. Wei Lin doesn't want to be attracted to this man and yet she can't control the overwhelming desire and fears that he effected in her since the first met. She knows that her heart will never survive from his poisonous attraction. But Wei Lin instinct keep telling her to run away but Feng Teng never willing to let her go. Feng Teng is a conquer man so as a man who always what he wants. He determined to make Wei Lin him no matter how hard she tried to run away from him, still he won't back off since the first day he laid his eyes on her portfolio. *Do not read if you don't like it* I write this book only for hobby and releasing my stress over my jobs since my work always busy like Wei Lin too. Just mine is reality, no fairy tales. So sometime my imaginary tend to be active during my block head during working. So Wei Lin character pop up into my mind. So enjoy. If you like too. Do not forcing you to read , since my English also impromptu. Hehe*

kohicell0 · Contemporary Romance
4.6
I Don't Care About Love

I Don't Care About Love

Cinta? Satu kata yaitu BUTA! Cinta yang membuat ibuku yang super cerewet dan ayahku yang super dingin bersama. Cinta yang membuat perbedaan agama dipaksakaan untuk bersatu. Cinta yang membuat jarak antar kota atau antar pulau bahkan antar benua terasa dekat. dan Cinta yang membuat sahabatku, orang yang sudahku anggap saudara, bahkan orang yang aku percaya, orang yang gak bakal tega menghianatiku. Dengan tega MENGHANCURKAN KEPERCAYAANKU! Dan kesimpulanku cinta itu BUTA!

Quinwriter · Romansa Anak Muda
4.59
Emergency Marriage

Emergency Marriage

Bagaimana jika kamu terpaksa harus menikah untuk menggantikan kakakmu yang kabur pas di hari pernikahannya? Rea terpaksa menggantikan Reni kakaknya, untuk menikah dengan seorang pria yang dia sendiri belum pernah melihatnya. Untuk menyelamatkan nama baik keluarga Rea terpaksa menyetujui pernikahan tersebut. Aksara Satria Wijaya, yang sejatinya menikah karena terpaksa mau menikahi Reni pun tidak tahu kalau sebenarnya mempelai putri telah diganti. Apakah perjalanan pernikahan mereka akan berjalan mulus?

Yuli_F_Riyadi · Romansa Kontemporer
5
IMPERFECT COUPLE AND THEIR PERFECT LOVE

IMPERFECT COUPLE AND THEIR PERFECT LOVE

Love is a divine but the way towards divine love is not as simple as we thought. Their will be many hurdles, difficulties couple should cross together to possess divine love. We as a humans are never perfect. They are many imperfections in us but our patner must love those imperfections then together they can make a perfect love .... Pari took deep breath and said "I know, it will be difficult to us to marry someone whom you saw directly in wedding hall but we can make things together and we will take things slow" Abhi sighed and said "Hmm" Pari frowned and thought "how can he reply like this to his wife when she was talking something important" ..... Abhi hugged her from behind and said "I love you babe" Pari smiled and said "This is 100th time, how many times did you planned to say?" Abhi chuckled and asked "How many times do you want to listen?" Pari giving peck on his lips said "I love you too hubby"

Shining · Contemporary Romance
4.57
Hate Me or Love Me (Tagalog)

Hate Me or Love Me (Tagalog)

Alam ni Al na wala siyang magagawa kundi pakasalan si Troy- ang lalakeng kalaban noon ng kanyang kumpanya at ang itinuturing niyang mortal na kaaway mapanegosyo man o sa personal. Ngayong pagmamay-ari na nito ang kanyang pinakamamahal na kumpanya, kaya ba niyang ibigay maging ang kanyang sarili dito upang makuha lang ang lahat nang nawala sa kanya? *********************************************** (Basahin ang kapanapanabik na istorya nina Al at Troy sa "Hate Me or Love Me" Don't forget to rate it, give your positive review & some power stones. Thank you!) HATE ME OR LOVE ME Copyright by B. M. Cervantes All Rights Reserved, 2020

BM_Cervantes · Contemporary Romance
Not enough ratings
Pasangan Balas Dendam

Pasangan Balas Dendam

Bercerita tentang Maria dan Zen yang adalah korban dari Keluarga Paulo. Tentang pembalasan dendam yang dipenuhi dengan drama percintaan. Akankah keduanya berhasil membalas dendam?

LittleGirl_25 · Romansa Kontemporer
Not enough ratings
Istri Solehah

Istri Solehah

Aisyah Nuha Zahira dia adalah perempuan yang sangat baik dan cantik, dia sangat taat dalam menjalankan ibadahnya sebagai seorang muslimah . Aisyah sangat mendambakan calon imam nya kelak adalah seorang hafidz. Doni Styawan seorang pemuda yang kerjannya hanya menghambur-hamburkan uang untuk berfoya-foya dengan sahabatnya. Agama nya pun jauh dari kata baik walau dia seorang muslim. Doni setiap hari nya pulang larut malam dalam keadaan mabuk. Seorang perempuan yang sholehah dijodohkan dengan pemuda yang agama nya jauh dari kata baik , bagaimana kehidupan rumah tangga mereka kelak..? penasaran kan bagaimana kelanjutan ceritanya, kalo penasaran dengan ceritanya add ke library kalian yaa....

Halymmah · Romansa Fantasi
Not enough ratings
SPICY BOY

SPICY BOY

ATTENTION. CERITA KALANGAN HUMAN R13+ BUKAN BACAAN ANAK PAUD :D Yang satu ganteng tapi arogan, satunya lagi imut tapi selengekan. Kalau kalian ketemu jenis pasangan macem mereka, berarti di sanalah Hani dan Alfi berada. "Muka lo kaya orang susah." "Iya tau kok, yang punya banyak mantan mah---" "Susah dilupain maksudnya."

radenhalu · Romansa Anak Muda
Not enough ratings
Voyage in Mourn

Voyage in Mourn

Mengisahkan sebagaimana perjuangan Salih yang didampingi Deniz dalam dukanya. Deniz dan Salih merupakan insan sahabat yang tak kunjung bersama; karena Deniz mencintai Salih dari kecil.

SIGN0RINA · Romansa Kontemporer
Not enough ratings
The CEO and his LOVER

The CEO and his LOVER

The CEO and his LOVER Author's Patreon - https://www.patreon.com/Immovable87 PayPal Donation - https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=GX29VUN9C7M78&source=url Discord: https://discord.gg/mXMRjzF

Immovable087 · Contemporary Romance
Not enough ratings
I Can't Love You Yet

I Can't Love You Yet

[ FENNECYEOU'S ORIGINAL NOVEL ] [ FIRST VOLUME CLEANING AND REWRITING IN PROGRESS ] With their scars of the past,  Lee Yeol and Han So Ra got involved in a complicated love story of their own. With the appearances of new characters, can the two finally define what they felt for each other and finally deserve the happy love story that every novels defined?  Be my Patron and have an access to more advance chapters of not only this novel but my other novel's too~! patreon.com/FennecYeou Updates every Monday and Tuesday GMT +8~!

FennecYeou · Contemporary Romance
Not enough ratings
Ms.Espresso Bitter but Sweet after Kiss

Ms.Espresso Bitter but Sweet after Kiss

Shu Fei Fei, owner of Shu Cafei. Her passion over coffee and baking and cooking is precious than anything in her life. Seeing other people enjoy her food and coffee comforts her life a lot. Until one night, Fei Fei after check out her Cafe before going back home spot something on the corner table. It's look like someone had lost their at her shop. It's seem Shu Fei Fei love life had come from that moment without her realises. Zhang Zi Wen, the only heir of Zhang Group the biggest company in City A. Being rumours as the most mysterious, stay low key and cold blood man when doing his business. 'Where Ruby? and why you got Ruby phone with you? Who are you? Are a thief?

Milany · Romance
Not enough ratings
Love Is My Saviour

Love Is My Saviour

Belle once loved a guy for 7 years but he cheated on her. Will she ever able to love again? Jay, a billion dollar businessman has his eyes set on Belle. Tries numerous times to woo Belle but there are always obstacles. Will these two survive challenges and ever be together?

Nikkimah · Romance
Not enough ratings
MUSNAHKAN

MUSNAHKAN

Oalah

tanpadiri · Fiksi Realistik
Not enough ratings
Before I Wake..

Before I Wake..

Kyndal moves back to her hometown to be closer to her bestfriend, but she ends up getting closer with someone else that she didn’t even expect to have feelings for. Everything was starting to get complicated.

qveensmar · Teen
Not enough ratings
COUPLE JO

COUPLE JO

Ini kisah tentang seorang Joy Deolinda Queta yang cantik dengan beribu rahasia. Juga tentang Joseph Deon Kaili si dewa kemakmuran dalam mitologi Yunani. Diawali dengan pertemuan yang klise di sebuah sekolah di Jakarta, membuat Joy dan Joseph menjadi semakin akrab dan menjalin hubungan. Sayangnya ini bukan cerita tentang seorang gadis lugu, polos, dan perhatian bertemu dengan seorang geng laki-laki tampan di sekolah ternama. Joy yang cantik lebih dari sekedar itu. Joy memiliki seribu macam rahasia yang tak terduga.

Tesalonika_Sonbai · Romansa Anak Muda
Not enough ratings
The Larkin Mysteries Dark intelligence

The Larkin Mysteries Dark intelligence

Vaspiramoore · History
Not enough ratings
MISJUDGED

MISJUDGED

Menikah karena sebuah kesalahan yang hampir saja menyiksa Clara seumur hidupnya. kesalahan yang awalnya hampir membuat Clara menggila namun pada akhirnya semua baik baik saja, menurut Clara. tapi hidup tidaklah semudah membalikkan telapak tangan, Clara pun mulai mendapati sesuatu yang janggal setelah pernikahannya.

beachybucks · Romansa Anak Muda
Not enough ratings
Meeting On a Misty Beach

Meeting On a Misty Beach

"In the past, I was able to fall in love and be heartbroken. But I'm not ready to feel both of them at the same time." *** Mereka bertemu, berselisih paham, bersenda gurau, di satu tempat. Melarikan diri dari masalah masing-masing, menikmati Bali oleh pemberian sang waktu. Melepaskan beban kehidupan nyata untuk satu hari.

PhoeMalfoy · Romansa Kontemporer
Not enough ratings
The Perilous little toy shop

The Perilous little toy shop

Grant worked tirelessly day and night, building and polishing toys. He owns the greatest toy shop in town and everyone flocks to visit it. But Grant has a dark secret and one day, a mysterious lady visit him, changing his life forever.

ElginPayson · Horror&Thriller
Not enough ratings