Webnovel.com

Read Best Adult Novels Online 2020

Adult

Sort by
Forbidden Ancestry

Forbidden Ancestry

Yo, there's this one who died and got into our world. Come and follow this old man get some ladies. The story set in a country full of these... unsatiable women. Adapted from the upcoming project of mine that is set in the modern time just like ours. Ordinary stuff, nothing much happening, except for this guy, Heisal. As you can tell, the story is about this not so "old man" Meeting this and that, hot chicks. Not to be taken seriously, but follow along if you're interested.

ImpAntique · Magical Realism
Not enough ratings
PEARL!

PEARL!

Having decided to bring out a Journal, the Editor racks his brains for a suitable name with which to christen his periodical. Friends are generally useless in an emergency of this kind; they suggest all kinds of impossible names; the following were some of the titles proposed in this instance: "Facts and Fancies," "The Cremorne," "The All Round," "The Monthly Courses," "The Devil's Own," and "Dugdale's Ghost"; the two first had certainly great attractions to our mind, but at last our own ideas have hit upon the modest little "Pearl," as more suitable, especially in the hope that when it comes under the snouts of the moral and hypocritical swine of the world, they may not trample it underfoot, and feel disposed to rend the publisher, but that a few will become subscribers on the quiet. To such better disposed piggy wiggys, I would say, for encouragement, that they have only to keep up appearances by regularly attending church, giving to charities, and always appearing deeply interested in moral philanthropy, to ensure a respectable and high moral character, and that if they only are clever enough never to be found out, they may, sub rosa, study and enjoy the philosophy of life till the end of their days, and earn a glorious and saintly epitaph on their tombstone, when at last the Devil pegs them out. Editor of the "Pearl."

pervyplagarist · Historical Romance
Not enough ratings
UNTOUCHABLE (Tak Dapat Disentuh)

UNTOUCHABLE (Tak Dapat Disentuh)

Asmara Cinta, Lika liku hidup dan perjuangan. itulah yang harus dijalani Vampir modern. _________ Sacha adalah seorang Vampir masa kini yang masih berusia remaja dan mulai menjalani kehidupannya seorang diri. Namun takdir mempertemukan dirinya dengan seorang Pria tampan (manusia) yang ternyata tidak begitu menyukai Vampir. Bagaimana kelanjutan kisah mereka? Dapatkah mereka lolos dari setiap ujian hidup? Mampukah Cinta mereka bertahan hingga akhir. Simak terus Untouchable (Tak Dapat Disentuh) . . . (Update Setiap Hari) Ini adalah karya pertama aku jadi mohon maaf apabila terdapat banyak kesalahan dan kekurangan. Namun aku akan tetap terus mencoba dan berusaha agar lebih baik lagi. Jadi setiap saran dan masukan yang bersifat membangun sangat aku apresiasi. Please make sure kalian Follow, Vote dan Comment karya aku ini. Share pendapat kalian yah aku pengen tau. Terima kasih (I Love You All)

Afief_Muhaimin · Romansa Fantasi
Not enough ratings
Wanted: Platonic Wife

Wanted: Platonic Wife

Lilac dela Cruz became the house-sitter because she pretended to be male. She was an orphan. She couldn't let go of the rare opportunity. The big pay would help her finish education. Jake Mendez desired her the first time he clapped eyes on her, knowing she was a man. When Lilac opened the door to her employer, looking like the girl she was--young and beautiful, she was proposed to and taken to a whirlwind marriage. What future was there for the two people with different backgrounds but forced to wed...?

ecmendoza · Contemporary Romance
Not enough ratings
Playboy is my Date

Playboy is my Date

Oliver Douglas innocent and perfect life crashes when he meets a handsome and dangerous guy Vukan Adamson. What follows is their love-hate, sweet-spicy, relationship. *** Vukan pulled Oliver by his waist and locked the arm behind him giving no route to escape. Oliver yanked and peeled himself away from this dangerously handsome man. "Don't your ever touch me without my permission again". "Why are you this aggressive?" Vukan towered over Oliver's frame. His breath fanning over Vukan's chest as he tried to concentrate on Vukan's words. "Simple. I. Hate. You. Mr. Adamson." Oliver replied gaining all his courage looking straight into Vukan's eyes which are now slowly turning to red with rage, or maybe pain?

KallaJ · LGBT+
Not enough ratings
Closed Title

Closed Title

Closed

Reflector77 · Magical Realism
4.41
The Sexual Decadence of Mrs Ngarie Jessop

The Sexual Decadence of Mrs Ngarie Jessop

A few moments later there was a knock at the door. "Come in if you dare" I joked. Marcus entered slowly and his eyes flicked from me to the statuesque figure of his mother sitting only in her skirt and bra, and then back to the old woman wearing a black bra and panties set with black stockings to match. One he had seen before, the other was a whole new experience for him. The whole situation must have been so surreal. In this forth installment of Mrs Ngaire Jessop stories we find our oversexed oldie entering the digital age, but not by her own choice. Lessons will be taught and experiences are to be had

PaigeTurner42 · Fantasy Romance
Not enough ratings
Exploring the multiverse with a system

Exploring the multiverse with a system

Our MC who is a normal everyday guy gets a new chance at life. Follow his journey to see how he grows into the strongest being in the multiverse. * I do not own any characters or anything at all from my novel. This story is purely my own fan-fiction and all the characters and worlds and everything else belong to their own proper companies and people. Also if the owner wants credit for the cover of my book please let me know because I only found it on google without a name. (Please don’t sue me)*

Blank2701 · Fantasy
Not enough ratings
The Pantheon Game

The Pantheon Game

A night of games for five friends, some divine interference, what could possibly go wrong. One things for sure, A night to remeber... Yeah that sounds about right.

Anthony_Calfa · Fantasy
Not enough ratings
Brondong sange

Brondong sange

KISAH NYATA (Special Hot Edition 21+) Apa yang dilakukan seorang anak, ketika mendapati kenyataan kalau ayah yang dicintainya ternyata berprofesi sebagai seorang pemuas. Sedangkan ibunya mengidap sakit yang aneh. Seorang Remaja berusia 18 tahun, memiliki latar belakang yang sangat baik, tapi terpaksa harus menjalani kehidupan yang sangat tidak diinginkannya demi mengungkap sebuah rahasia besar Apakah itu??

Brondong_Nakal · Competitive Sports
Not enough ratings
Bloodshed - The Awakening of Ren Kurosawa[Complete]

Bloodshed - The Awakening of Ren Kurosawa[Complete]

YOU KNOW THEY SAY THE FIRST KILL IS HARD, BUT I FOUND IT RATHER ENJOYABLE. Ichigo became an orphan because her grandparents owe the Bidaru so much money. Her father couldn't pay back the money, so he and his wife willingly died to save their daughter. "It's all up to you now little one, I did this to you not because I want to but because I have too. I was too weak so I ran away to the army, but for you I left you a foundation that will help you end all the troubles our country are having, you will be saving a lot of people by erasing the Bidaru from the earth, and don't forget little one I will always be by your side watching over you always." --- Also posting on Royal Road & Scribble Hub

VanessaNicole · Realistic Fiction
Not enough ratings
Kamu Bunga Surgaku

Kamu Bunga Surgaku

Apakah Raihanah akan tetap bertahan mencintai masalalu Raihan?

wgulla_ · Romansa Historis
Not enough ratings
The Carefree Life Of A King

The Carefree Life Of A King

Orpheus Nóbrega, a Carefree King who likes to live life his way. Enter the world where Gods coexist in modern society and the only one capable of fighting against them and seven Human Kings.

Prinnce · Magical Realism
Not enough ratings
Ambisi Cinta

Ambisi Cinta

Kategori : 18+ detected copyright 2018 ( Sumber cover pinterest) Ambisi untuk balas dendam. Ambisi untuk cinta. Semua bersatu demi tujuan masing-masing. Tanpa sadar, ambisi itu akan mengubah hidup mereka selamanya. "Aku akan melakukan segala cara untuk balas dendam." @Kalina Diandra Vinn "Aku akan melakukan apapun demi mendapatkannya." @Darren Baxter "Aku akan melakukan semuanya agar bahagia." @Devan Reeve

Uwakiya · Romansa Kontemporer
Not enough ratings
Baby,Come'on

Baby,Come'on

"Tidur lah dengan ku, aku kaya raya dan akan ku berikan kamu banyak uang" "Maukah kamu?" tanya Jacob sekali lagi. Jessica hanya terdiam bingung harus menjawab apa. Tak pernah terbayang oleh nya akan di tiduri seorang pria. Jessica bahkan tak pernah mau merasakan itu karna ia masih perawan yang tentu nya ini mimpi buruk bagi nya. "Apa kamu tak percaya aku kaya??" Jacob pun mengeluarkan dompet nya yang tebal, lalu menaruh semua uang beserta kartu Atm nya di atas meja. "Apakah kamu mau sekarang?" tanya Jacob tetapi Jessica tak menjawab apapun. Jessica ingin menolak tapi mulut nya kaku ketika melihat uang yang ada di meja. "Lihat lah ini jika kurang" kata Jacob yang melepas jam mahal nya. Jessica kaget saat melihat merek jam itu lantaran itu bukan jam sembarangan, itu jam mahal yang harga nya ratusan juta. Jacob benar benar menunjukkan betapa kaya dan berkuasa nya dia. "Masih tak mau??" "Baru pertama kali ini seorang gadis lambat menjawab ajakan ku" gumam Jacob yang menyeringai kesal

vinaho_kinaho · Romansa Kontemporer
Not enough ratings
Half elves fall in love*

Half elves fall in love*

The spring fountain town of miracle that heals anything, Polka. In the hometown of memories, with my dear parents, there was a figure of a half-elf girl who swore to become my female slave. Repeating such a memorable talk every time he drinks alcohol, 25 years old Andy Smeyson is a former blacksmith’s apprentice and an innocent crossbow soldier. Andy is surrounded by nice companions and competent and sexy bosses, which is different from what he had thought when he was a child, but this was a cozy life. When the half-elf girl suddenly appeared in front of him, he will jump into a furious destiny. Andy, who is weak but courageous​ and clever will meet a lot of different race ladies such as elves, half elves, dark elves, loli dwarves, dragon girls, beast girls and make them his female slaves one after another. The horny adventure started from a half elf girl who doesn’t stop liking him will eventually become a legend  P.s I dont own a single thing about this book, I'm just publishing it in here for offline purposes and credits to the author(s).

Mrll27 · Fantasy
Not enough ratings
crazy couple (Edwin Agatha)

crazy couple (Edwin Agatha)

Gue Agatha, banyak yang bilang masa SMA itu masanya dimana kita akan mendapatkan cinta yang sebenarnya. Ini awal masa SMA gue di mulai dan seterusnya, awal masuk SMA gue emang mulus kek pantat bayi. Kalo ditanya gue mau nikah kapan?. Yaa mimpi gue sih 25 tahun nikah tapi.... Bagaikan tersambar petir di siang bolong orang tua gue bilang kalo Mereka bakal jodohin gue, bukan bakal sih tapi mau gak mau harus mau. JEDER!! (suara petir+geluduk) *Kok kaya film azab:v "Kenapa Lo terima perjodohan ini?" Ucap Agatha sinis. "Karena gue mau nyiksa Lo biar jatuh cinta sama gua" ucap Edwin lalu menempelkan bibirnya pada bibir Agatha. . . Penasaran?... Yuk langsung cek aja dan baca dijamin GK nyesel! Di publikasikan 31 Desember 2019

Masayusahill · Romansa Anak Muda
Not enough ratings
To be His Mistress

To be His Mistress

Have you ever met someone you will trust with yourself? Have you ever give your whole life to someone? Have you ever offer your whole heart, body and soul, to somebody and not waiting for the same things in return? You must be crazily in love...

ecmendoza · Contemporary Romance
Not enough ratings
Live with You

Live with You

21++ Meski sudah menikah dan memiliki dua orang anak, tapi nyatanya seorang Kenzo Alarix tetaplah lelaki yang tidak bisa lepas dari kebiasaannya. Seperti candu yang teramat susah untuk di hentikan. Yang akan selalu mencari kesempatan dalam kesempitan jika lelaki berparas tampan itu sudah melihat Valerry dalam jangkauan pandangannya. Jadi, kapan lelaki itu berhenti dari rutinitasnya yang semakin hari semakin menggila? NT : Harap bijak dalam memilih cerita. Isi dalam cerita ini tidak di peruntukan untuk usia di bawah umur. Terima kasih. *4 Mei 2020*

HaiMey · Romansa Kontemporer
Not enough ratings
Halcyon Love: Cerita Pendek Yang Memiliki Arti Cinta Terbaik

Halcyon Love: Cerita Pendek Yang Memiliki Arti Cinta Terbaik

Sebuah cerita pendek yang memiliki arti cinta dalam setiap chapter nya. Cerita yang akan membuat mu tersenyum dan tertawa. Setiap orang memiliki ending yang berbeda dalam hidupnya, ending yang mengajarkan bahwa hidupmu penuh dengan senyuman, kenyamanan dan kebahagiaan itulah Halcyon

Secret_Ainun · Romansa Anak Muda
Not enough ratings