Webnovelavatar
Perceraian Ke-99
novel - Percintaan Kontemporari

Perceraian Ke-99

Wan Lili

Ongoing · 2.3M Views

What is Perceraian Ke-99

Perceraian Ke-99 is a popular web novel written by the author Wan Lili, covering Percintaan Kontemporari genres. It's viewed by 2.3M readers with an average rating of 4.73/5 and 602 reviews. The novel is being serialized to 793 chapters, new chapters will be published in Webnovel with all rights reserved.

Synopsis

Pada kehidupannya yang lepas, mereka telah berkahwin selama lima tahun. Lelaki itu adalah segala-galanya bagi Su Qianci, tetapi dia telah dibuang bagaikan sampah. Setelah dilahirkan semula, dia terlebih dahulu bertindak dengan memberikan kontrak cerai kepada suaminya — "Perceraian selepas setahun, syarat-syarat adalah seperti berikut: suami dan isteri tidak boleh berkongsi bilik atau katil. Hubungan mesra dilarang?" Lelaki itu menaikkan keningnya. Siapa tahu, satu hari setelah Su Qianci mabuk, lelaki itu bersandar di kepala katil sambil merenung wajahnya. "Kau dah langgar kontrak, Puan Li."

You may also likeMore

ratings

  • Overall Rate
  • Translation Quality
  • Updating Stability
  • Story Development
  • Character Design
  • world background

Reviews602

LikedNewest
zanillia97
zanillia97Lv5zanillia97

Reveal spoiler

windanj
windanjLv4windanj

Cerita yang bertambah menarik.. Semakin tak sabar menunggu bab baru.. Semangat thor... Berharap suqianci dan lisicheng bahagia😀😀😀😀😀😀😀

ibumuda19
ibumuda19Lv5ibumuda19

Reveal spoiler

Rae_sheila_asyikin
Rae_sheila_asyikinLv5Rae_sheila_asyikin

Kisah ni sangat unik kita story about the same time as well as the first time I really want more than anything else happens just never give up with a problem or something bad happens to just like this story I'm really love this novel thanks for your post

Rae_sheila_asyikin
Rae_sheila_asyikinLv5Rae_sheila_asyikin

Cinta adalah bagaikan Lukisan yang cukup indah namum ada suka ada duka dengan ketulusan hati yang cukup kuat adalah pasangan yang cukup kuat dengan cinta

notieboyz87
notieboyz87Lv2notieboyz87

Nice................... Aku bekerja di sebuah syarikat swasta di petaling jaya. Umur 26 tahun. Sudah 3 tahun berumahtangga, hidup kami mewah..soal wang tidak menjadi perkiraan, tapi masih belum dikurniakan cahaya mata. Aku dan suami telah puas beriktiar cara tradisional sebelum kami membuat pemeriksaan doktor. Akhirnya suamiku disahkan tidak subur walaupun zakarnya berfungsi dengan normal(cukup besar- 6 1/4 inci, dan keras serta banyak air maninya bila terpancut) namun benihnya tak subur. Perkara ini kami rahsiakan dari keluarga atas permintaan suamiku. Suamiku mengalami tekanan bila ibu bapanya mula menanyakan bila mereka akan menimang cucu hasil perkahwinan satu-satunya anak mereka itu. Aku juga teringinkan anak..tapi apakan daya. Suamiku tidak mahu mengambil anak angkat kerana kekurangan dirinya akan diketahui. Pada suatu malam, suamiku membuat cadangan yang mengejutkan aku, dia mencadangkan aku tidur dengan lelaki lain untuk hamil. Aku membangkang cadangan itu sekeras-kerasnya. Ekoran itu aku dan suamiku sering berbalah, walaupun mengenai perkara yang kecil. Akhirnya setelah empat bulan hidup dalam ******* dan perkelahian, aku mengalah, dan bersetuju dengan cadangannya. Persetujuan aku menggembirakan suamiku. Dia memberitahu aku yang dia akan uruskan semuanya.Aku menjangka bahawa dia akan membawa pulang lelaki yang dipilihnya dan aku akan disuruh bersetubuh dengan lelaki tersebut. Hampir dua bulan berlalu, tiada sebarang kejadian yang berlaku dan suamiku tidak langsung menyebut tentang perkara itu. Aku menyangka bahawa dia akhirnya tidak sanggup untuk melakukannya. Aku pun merasa lega. Tapi sangkaan aku meleset. Pada hujung minggu itu dia mengajak aku dinner di Holliday Villa. Sungguh romantik dia malam tu. Waktu menikmati desert, suamiku suruh aku tunggu sebentar sebab dia nak keluar. Hampir setengah jam dia pergi. Aku tanya kemana dia pergi. Dia bagi tahu aku yang dia pergi buat arrangement untuk aku meniduri dengan kawan sepejabat dia (tak perlu aku sebutkan namanya di sini).Tersedak aku dibuatnya. Dia sudah tempah dua bilik sebelah menyebelah ‘with connecting door’. Selesai makan kami ke bilik yang ditempahnya.Aku rasa seperti mimpi antara percaya dengan tidak. Masuk saja ke bilik dia terus buka pintu yang menghubungkan bilik sebelah. Tapi daun pintu bilik sebelah masih belum dibuka. Suamiku memberitahu aku bahawa dia telah merancang perkara ini sejak dua bulan yang lalu lepas aku memberikan persetujuan. Dia buat pertaruhan yang dia tahu dia akan kalah. Yang kalah dalam pertaruhan akan sponsor yang menang meniduri gadis pelacur high class yang cantik molek. Petang tadi dia buat tempahan “special package” di health club kat situ. Dia telah beri arahan pada wanita yang akan melayan kawannya nanti. wanita itu disuruh pujuk kawan nya untuk mencuba style baru. Kawannya tu akan diikat dan di tutup matanya sementara wanita itu memberikan kenikmatan padanya sehingga kawannya benar-benar terangsang. Ketika itulah wanita itu akan bertukar tempat dengan aku. supaya kawan suamiku memancutkan air maninya dalam tubuhku. Selepas itu barulah wanita itu akan meleraikan ikatannya dan kawannya pula boleh berbuat apa sahaja yang yang dia hendak ke atas pelacur tu. Suamiku kata sekarang kami hanya menunggu wanita itu membuka pintu dari sebelah sana. Sementara itu dia suruh aku bersiap-siap. Aku disuruh menanggalkan pakaian dan memakai bathrobe sahaja. Aku rasa macam bermimpi. Tapi aku kuat kan hati dan bertekad untuk melalui malam ini demi memenuhi kehendak suamiku. Sambil menunggu tu, suamiku menyelak bathrobe dan mula menjilat kelentit ku. Aku menjadi terangsang. kemaluan ku menjadi basah. Tidak lama lepas tu kami dengar bunyi musik bercampur suara gelak ketawa dan usik-mengusik dari bilik sebelah. Lebih kurang 25 minit kemudian pintu bilik sebelah dibuka. Pintu bilik sebelah tu dibuka oleh wanita melayu (aku tersentak.. kali pertama aku melihat seorang pelacur, masih muda aku rasa baru 20 tahun, cantik dan dalam keadaan tela

Atie_Sky
Atie_SkyLv5Atie_Sky

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Syanour
SyanourLv1Syanour

best2.. sambungan bagi versi bahasa melayu lambat sikit berbanding bahasa Indonesia. Jadi dah tau awal jalan ceritanya hehehe. harap versi bm tak pakai coins nak baca jalan cerita seterusnya 😭😭

Chan_Baek_6248
Chan_Baek_6248Lv2Chan_Baek_6248

Jalan cerita yang sangat menarik... (♥ω♥*)(♥ω♥*)(♥ω♥*)(♥ω♥*)(♥ω♥*)(♥ω♥*)(♥ω♥*)(づ ̄ ³ ̄)づ(づ ̄ ³ ̄)づ(づ ̄ ³ ̄)づ(づ ̄ ³ ̄)づ(づ ̄ ³ ̄)づ(づ ̄ ³ ̄)づ(づ ̄ ³ ̄)づ(づ ̄ ³ ̄)づ(づ ̄ ³ ̄)づ(´ε` )♡(´ε` )♡(´ε` )♡(´ε` )♡(●´з`)♡(●´з`)♡(●´з`)♡(●´з`)♡(・´з`・)(・´з`・)~♥~~♥~~♥~~♥~

ibumuda19
ibumuda19Lv5ibumuda19

Reveal spoiler

ibumuda19
ibumuda19Lv5ibumuda19

Reveal spoiler

ibumuda19
ibumuda19Lv5ibumuda19

Reveal spoiler

ibumuda19
ibumuda19Lv5ibumuda19

Reveal spoiler

ibumuda19
ibumuda19Lv5ibumuda19

Reveal spoiler

ibumuda19
ibumuda19Lv5ibumuda19

Reveal spoiler

ibumuda19
ibumuda19Lv5ibumuda19

Reveal spoiler

ibumuda19
ibumuda19Lv5ibumuda19

Reveal spoiler

ibumuda19
ibumuda19Lv5ibumuda19

Reveal spoiler

ibumuda19
ibumuda19Lv5ibumuda19

Reveal spoiler

ibumuda19
ibumuda19Lv5ibumuda19

Reveal spoiler

Supports

More about this book

Nyoi-Bo StudioTranslator
Report