Webnovelavatar
Ini adalah NOVEL
novel - Percintaan Anak Muda

Ini adalah NOVEL

Chai_sem

Ongoing · 20.7K Views

What is Ini adalah NOVEL

Read Ini adalah NOVEL novel written by the author Chai_sem on Webnovel, This serial novel genre is Percintaan Anak Muda stories, covering novel, novelbodoh, ini, adalah. ✓ Newest updated ✓ All rights reserved

Synopsis

Cerita tentang bagaimana aku terdetik hati nak buat NOVEL sampah mcm ni. NOVEL tak sampah, tapi NOVEL yang aku buat ni sampahlah. Apa yang korang kene tahu, aku memang tak suka baca buku, even buku sekolah. Jadi bagaimana aku terdetik nak buat NOVEL ni? Korang baca jelah apa yang aku tulis kat sini ya!

Tags

4 tags

You may also likeMore

ChaptersUpdate 1yr

Latest Update

Volume 1

ratings

  • Overall Rate
  • Writing Quality
  • Updating Stability
  • Story Development
  • Character Design
  • world background

Reviews1

LikedNewest
Raj_Kumar_1152
Raj_Kumar_1152Lv1Raj_Kumar_1152

Reveal spoiler

Supports

More about this book

General Audiencesmature rating
Report