1 part 1 (nabila)

Nabila seorang pelajar di sebuah kolej di KL.. seorang yang lemah lembut baik dan cantik..

Dngan wajah nya yang menarik nabila diminati ramai lelaki di kolej nya.. termasuk pensyarah beliau..

Akan tetapi nabila bukan la seorang y mudah mesra dengan mana lelaki.. dek kerana sikap nya yang pemalu.. nabila sukar d dekati lelaki

Pada suatu malam nabila mendapat panggilan dari seseorang yang menyatakan kwn baik nya.. kemalangan.. jadi tanpa berfikir panjang beliau trus ke tempat kejadian..

Sebelum pergi dia ada menitip kan sekeping nota pada kwn serumah nya yang lain mnyatakan kepergian nya dan knp..

Sejak malam itu nabila pergi hingga ke hari ini dya x kembali.. apa yang dh berlaku..

Apa y menjadi tanda tanya kepada kwn2 nya y lain.. apa bla kwn baik nya yang d kata kan kmlangan tlah pulang ke rumah penginapan mereka dgn selamat tanpa sebarang cela..

Tapi nabila ..kemana dya telah pergi??mistri kehilangan nabila masih tidak terungkai walaupun sudah 6bulan dya mnghilang.. kluarga nya masih mencari nya.. yang menjadi kemusykilan .. jk dya d culik knp hingga kini tiada sbrg panggilan ugutan.. jk dya tlh mlarikan diri tapi knp tiada jejak nya.. jk dya tlh meninggal d mana kubur nya..mana jenazah nya?? Smua nya mnjadi kemusykilan hingga kini..

Setelah 10 bulan dari tarikh kehilangan nabila.. kolej gempar dengan berita 3 orang pelajar lelaki meninggal dalam keadaan mengerikan dalam masa 24jam.. mayat mereka tergantung di dinding . Kematian mereka menjadi misteri kerana tubuh ketiga2 pelajar ini seperti di serang binatang buas tetapi tiada kesan tapak kaki binatang yang d jumpai..

Pada hari seterusnya terdapat dua orang lagi pelajar lelaki meninggal dalam keadaan yng sama seperti kes yang sebelum nya.. misteri ini masih menghantui seluruh pelajar kolej. Ketika kes kmatian ini masih menemukan jalan buntu ada kisah misteri lain yang terjadi apabila ada sekumpulan pelajar perempuan dikejutkan dengan tangisan seorang wanita misteri..di kawasan penginapan mereka. Ada di antara mereka menyatakan mereka pernah terlihat seorang wanita misteri. Seorang wanita cantik tapi seksi, dengan wajah muram.. wanita misteri itu di katakan mula kelihatan selepas misteri kmatian pelajar lelaki yang pertama d laporkan. Apakah ada kaitan antara kematian , tangisan misteri dengan wanita misteri itu.

Kegilaan ini masih berterusan apabila khabarnya keluarga prof.hassan d ganggu seorang wanita misteri.. prof.hassan merupakan pensyarah yang mengajar kelas nabila..prof hasan antara insan yang pernah menyukai nabila..

Gangguan terhadap kluarga prof.hassan makin menjadi-jadi. Tapi knp keluarga prof hassan y d ganggu?? Apa kaitan nya dgn wanita misteri itu?

Gangguan makin menjadi lbih parah apa bila anak perempuan prof hassan d rasuk makhluk halus.. apakah ini juga ada kaitan dengan wanita misteri itu??.

*Kembali kan aku.. kau kejam*- ini yang di racau tiap kali anak nya d rasuk..dan dya akan meracau bercakap perkara y tdk d fahami.. manakala prof hassan sendiri akan d ganggu ketika stiap kali dya nak tidur.. badan nya akan di toreh dengan benda y x di kelihatan tp rasa nya seperti benda tajam.. setiap pagi istri nya akan mnjerit melihat darah penuh d badan suami nya.. disamping istri sering d ganggu dengan kelibat wanita misteri itu.. siang malam.

Kejadian misteri ini menyebab kan keluarga prof.hassan menjadi huru hara. Prof.hassan x lagi bersemangat utk meneruskan pengajaran beliau.. selama ini dya tidak pernah melihat wajah wanita misteri itu secara jelas..

Tapi pada suatu malam..prof hassan keluar bertemu rakan nya.. dalam perjalanan pulang beliau terlihat kelibat wanita itu beberapa kali lalu d dpan keretanya.. tapi yang menghairankan dya dapat merasakan dya sangat mengenali wanita itu tapi siapa dia?? Prof hassan x dpat mengingat nya secara jelas..

Bila setibanya dia di rumah dia terlihat wanita itu d luar rumahnya sedang bermain dengan anak perempuannya.. kaki tangan nya menjadi kaku kesejukkan .. Allah!!* teriak prof.hassan kerna dia tahu wanita itu bukan manusia tapi..

Nabila!!!

Arwah nabila yang telah dirogol

,disiksa dan dbunuh dengan kejam

Next chapter